Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ISTRAŽIVANJE AGENCIJE GALLUP: Amerikanci vjeruju da su mainstream mediji veći problem od Rusije

ISTRAŽIVANJE AGENCIJE GALLUP: Amerikanci vjeruju da su mainstream mediji veći problem od Rusije

mainstram-medijiDvaput više Amerikanaca smatra da su mainstream mediji najvažniji problem s kojim se suočava zemlja u usporedbi s onima koji misle isto o Rusiji, prema novoj Gallupovoj anketi

Ankera ukazuje na to da torija ruskog miješanja u američke izbore koju su gurali mainstream mediji, ipak nije uspjela uvjeriti mase.

Medijska histerija zbog fantomske veze Trump-Rusija koja je navodno postojala prije Trumpove inauguracija je totalno izokrenule društveno razmišljanje, ali postoji jedan veliki problem: Amerikanci u cjelini jednostavno ne prihvaćaju tu priču.

Samo jedan na 200 ljudi smatra da je Rusija najozbiljniji problem s kojim se suočavaju Sjedinjene Države, prema nedavnoj anketi Gallup.

Nije da biste dobili taj podatak od televizije CNN ili MSNBC nakon nekoliko sati gledanja. Masovni mediji gotovo neprestano udaraju u rusku zavjeru, no glasači su u osnovi slegnuli ramenima i okrenuli svoj fokus na druge stvari.

Ocjene CNN-a ipak su pale, čak i na najniže povijesne razine, a njihovi se rukovoditelji pitaju zašto, no trebali bi obratiti pozornost na Gallupovu anketu.

Istraživačka skupina provela je anketu na širokom uzorku Amerikanaca o tome što misle da je “najvažniji problem” sa kojim se danas suočava Amerika. Na razočaranje Demokratske stranke i njihovog odjela za odnose s javnošću – mainstream medija, rezultati su dobri za Donalda Trump – i strašno loši za rusku teoriju zavjere.

Western Journal izvještava da je do lipnja 2018. velika većina građana nazvala neekonomske probleme kao najvažnije probleme s kojima se suočava nacija. Neki od ostalih su: “nezadovoljstvo vladom” rangirano je najvišim problemom, a “imigracija / ilegalni imigranti” su bili drugi.

A ruska priča? Jedva je ušla na popis. Manje od 0,5 posto ispitanika u Gallupovoj anketi pod nazivom “situacija s Rusijom” je bila njihova glavna briga. Zapanjujućih 32 problema, od nezaposlenosti do kriminala, su bili viši na popisu od zabrinutosti Rusijom.

Sada treba napomenuti da se nedavni sastanak između Trumpa i Putina dogodio nakon što su prikupljeni najnoviji rezultati Gallupovih anketa.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,