Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUTIN PROZVAO ‘FILANTROPA’ GEORGEA SOROSA ZBOG MIJEŠANJA U AMERIČKE IZBORE (VIDEO)

PUTIN PROZVAO ‘FILANTROPA’ GEORGEA SOROSA ZBOG MIJEŠANJA U AMERIČKE IZBORE (VIDEO)

soros-putinRuski predsjednik Vladimir Putin prozvao je Georgea Sorosa zbog miješanja u američke izbore i lobiranja za Hillary Clinton

Putin je uznemirio globaliste kada je izrekao svoje primjedbe tijekom očekivanog summita Trump-Putin u Helsinkiju u ponedjeljak.

Putin i Donald Trump stajali su jedan do drugoga i obratili se međunarodnim medijima o temi koja izaziva medijsku bjesnoću u Americi gotovo dvije godine, o navodnoj ruskom miješanju u američke izbore.

Kada je bio upitan o miješanju i FBI-jevoj istrazi o ruskoj koluziji u američke izbore, Putin je uputio na milijardera, investitora i nacističkog suradnika Georgea Sorosa kao primjer nekoga tko se zapravo miješa u strane izbore.

Putin je pitao hoće li Rusija također držati Georgea Sorosa odgovornom za sve što je Soros učinio da utječe na demokraciju dok živi u Sjedinjenim Državama.

Što se tiče ruske umješanosti u izbore, predsjednik Trump je sa pouzdanjem rekao medijima: “Nije bilo miješanja. Nitko se nije usudio spojiti. Proveli smo sjajnu kampanju. Zato sam pobijedio.”

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,