Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Pamela Anderson: Amerikanci su programirani da krive Rusiju kad stvari krenu po zlu

Pamela Anderson: Amerikanci su programirani da krive Rusiju kad stvari krenu po zlu

pamela-rusijaIkona serije Baywatch i aktivistica Pamela Anderson kaže da su Amerikanci programirani da uvijek optužuju Rusiju, a odnos prema Julian Assangeu “predstavlja sve što Amerika radi kada se radi o pravim informacijama i slobodi govora”

51-godišnja zvijezda je razgovarala za portal The Daily Beast o njezinoj vezi s Assangeom i ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom – demantirajući “seksističke” tvrdnje da je njihov odnos romantičan – te je rekla da su Amerikanci “programirani” da uvijek krive Rusiju.

“Programirani smo u Americi da mislimo ako nešto pođe po zlu, za to je Rusija kriva” – rekla je. Anderson tvrdi da je svoje iskustvo lobiranja za prava životinja s Kremljom pokazalo kako njezini Rusi mogu biti “vrlo emotivni, vrlo angažirani i žele učiniti pravu stvar”.

“Ljudi jednostavno misle da su Rusi vrlo zastrašujući i da se ponašaju stojički … to je uznemirujuće” – dodala je. “Amerika može biti vrlo neugodna, jer je sve u njoj tako anti-rusko”.

Rođena u Kanadi, kao državljanka SAD-a bila je javni zagovornik Juliana Assangea, koji je nedavno pozvao rappera Kanye Westa da mu pomogne da sigurno napusti Ekvadorsko veleposlanstvo u Londonu gdje je prognan posljednjih šest godina.

Anderson kaže kako se nada da će američki predsjednik Donald Trump jedan dan pomilovati Australca, ali tvrdi da je “javna podrška” važna da se to dogodi.

Anderson je ponovila svoj strah zbog Assangeove dobrobiti s kojom nije razgovarala otkad su njegova internetska veza i pristup posjetiteljima odsječeni 27. ožujka.

Tvrdila je da je njegova koža prozirna jer nije vidio sunčevu svjetlost već godinama.

“On nema pristup liječnicima izvan veleposlanstva”, rekla je.

“A sada sam jako zabrinuta zbog toga kako se izbacuje iz ambasade. Nešto bi se moglo dogoditi jedan dan. Ne znamo još ništa.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,