Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MERKEL NAPOKON PRIZNALA ┼áOKANTNU TAJNU: Potrebno je 12 njema─Źkih poreznih obveznika da bi se financirao jedan imigrant

MERKEL NAPOKON PRIZNALA ┼áOKANTNU TAJNU: Potrebno je 12 njema─Źkih poreznih obveznika da bi se financirao jedan imigrant

merkel-slikanjeJedna od najvećih tajni u Europi pravi je trošak imigracije, a posebno trošak jednog imigranta

Na┼ía je pozornost posve─çena ─Źlanku iz Njema─Źke u kojem se izra─Źunavaju tro┼íkovi – a rezultati su uznemiruju─çi.

Oko 1,7 milijuna ljudi podnijelo je zahtjev za azilom u Njema─Źkoj od 2014., no svatko tko zatra┼żi od Vlade tro┼íkove imigracije bit ─çe upu─çen u labirint statistika i brojeva koji su dizajnirani da zbune, ka┼że autor ─Źlanka Wolfgang Bok.

Na temelju informacija koje je izdala Merkelina vlada, autor ka┼że da je godi┼ínji tro┼íak kojeg pla─çaju njema─Źki gra─Ĺani tj. njema─Źki porezni obveznici, izme─Ĺu 30 i 40 milijardi eura, i bez uklju─Źenih dodatnih izdataka za vrti─çe, ┼íkole, zdravstvenu skrb koju financira dr┼żava, te dodatne tre┼íkove policije i sudova koji se bave pove─çanim kriminalom imigranata.

#Pozivaju─çi se na brojke koje je objavio Merkelin ministar razvitka Gerd Muller, milijun izbjeglica ko┼íta njema─Źku vladu oko 30 milijardi eura godi┼ínje.

Gledajmo to s druge strane. Pod pretpostavkom da su brojke ministra Mullera to─Źne (u stvari, s obzirom da je Gerd Muller za prihva─çanje imigranata, brojke koje je objavio vjerojatno su bile konzervativne), svaki stranac koji zatra┼żi uto─Źi┼íte u Njema─Źkoj ko┼íta poreznog obveznika nevjerojatnih 30.000 eura godi┼ínje ili 2.500 eura mjese─Źno.


To odgovara poreznom optere─çenju na 12 prosje─Źnih pla─ça (to je 12 prosje─Źnih dohodaka u poreznoj klasi III ┼íto je jednako 12 x 3.000 eura). Za maloljetne migrante bez pratnje tro┼íkovi su jo┼í ve─çi.

Prema pisanju autora, oni su bli┼żi 5.000 eura mjese─Źno – odnosno 18 prosje─Źnih mjese─Źnih poreza na pla─çu.

Ove uznemiruju─çe brojke ─Źak ne uzimaju u obzir naknade za nezaposlene koje su dobili mnoge izbjeglice i imigranti.

Velika ve─çina migranata trenutno ne radi i i nisu zaposleni, ve─çina njih su pripravnici ili asistenti.

Veliki postotak njih nema ┼íkolsku spremu, a mnogi su nepismeni, ┼íto ih ─Źini beskorisnim u njema─Źkoj ekonomiji i predodre─Ĺeni su da cijeli ┼żivotni vijek budu na socijalnoj pomo─çi.

“Da sam ja vrijedan bavarski porezni obveznik, bio bi bijesan zbog toga kako Angela Merkel i njezina vlada tro┼íe moj te┼íko zara─Ĺeni novac.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,