Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MERKEL NAPOKON PRIZNALA ŠOKANTNU TAJNU: Potrebno je 12 njemačkih poreznih obveznika da bi se financirao jedan imigrant

MERKEL NAPOKON PRIZNALA ŠOKANTNU TAJNU: Potrebno je 12 njemačkih poreznih obveznika da bi se financirao jedan imigrant

merkel-slikanjeJedna od najvećih tajni u Europi pravi je trošak imigracije, a posebno trošak jednog imigranta

Naša je pozornost posvećena članku iz Njemačke u kojem se izračunavaju troškovi – a rezultati su uznemirujući.

Oko 1,7 milijuna ljudi podnijelo je zahtjev za azilom u Njemačkoj od 2014., no svatko tko zatraži od Vlade troškove imigracije bit će upućen u labirint statistika i brojeva koji su dizajnirani da zbune, kaže autor članka Wolfgang Bok.

Na temelju informacija koje je izdala Merkelina vlada, autor kaže da je godišnji trošak kojeg plaćaju njemački građani tj. njemački porezni obveznici, između 30 i 40 milijardi eura, i bez uključenih dodatnih izdataka za vrtiće, škole, zdravstvenu skrb koju financira država, te dodatne treškove policije i sudova koji se bave povećanim kriminalom imigranata.

#Pozivajući se na brojke koje je objavio Merkelin ministar razvitka Gerd Muller, milijun izbjeglica košta njemačku vladu oko 30 milijardi eura godišnje.

Gledajmo to s druge strane. Pod pretpostavkom da su brojke ministra Mullera točne (u stvari, s obzirom da je Gerd Muller za prihvaćanje imigranata, brojke koje je objavio vjerojatno su bile konzervativne), svaki stranac koji zatraži utočište u Njemačkoj košta poreznog obveznika nevjerojatnih 30.000 eura godišnje ili 2.500 eura mjesečno.

To odgovara poreznom opterećenju na 12 prosječnih plaća (to je 12 prosječnih dohodaka u poreznoj klasi III što je jednako 12 x 3.000 eura). Za maloljetne migrante bez pratnje troškovi su još veći.

Prema pisanju autora, oni su bliži 5.000 eura mjesečno – odnosno 18 prosječnih mjesečnih poreza na plaću.

Ove uznemirujuće brojke čak ne uzimaju u obzir naknade za nezaposlene koje su dobili mnoge izbjeglice i imigranti.

Velika većina migranata trenutno ne radi i i nisu zaposleni, većina njih su pripravnici ili asistenti.

Veliki postotak njih nema školsku spremu, a mnogi su nepismeni, što ih čini beskorisnim u njemačkoj ekonomiji i predodređeni su da cijeli životni vijek budu na socijalnoj pomoći.

“Da sam ja vrijedan bavarski porezni obveznik, bio bi bijesan zbog toga kako Angela Merkel i njezina vlada troše moj teško zarađeni novac.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,