Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » VOĐA MUSLIMANSKE POLITIČKE STRANKE PORUČIO NIZOZEMCIMA DA NAPUSTE VLASTITU ZEMLJU AKO IM SE NE SVIĐA RAZNOLIKOST

VOĐA MUSLIMANSKE POLITIČKE STRANKE PORUČIO NIZOZEMCIMA DA NAPUSTE VLASTITU ZEMLJU AKO IM SE NE SVIĐA RAZNOLIKOST

nizozemska-denk“Oni bi se trebali izgubiti!”

Vođa muslimanske političke stranke DENK u Nizozemskoj izazvao je kontroverze govoreći nizozemskim građanima da napuste svoju zemlju ako ne vole sve veći broj muslimanskih migranata koji naseljavaju nizozemske gradove

„Ako oni ne vole Nizozemsku koja se mijenja u kojoj ljudi sa različitim kulturama žive … u gradu Zaandama ili u predgrađu grada Poelenburg, oni bi se trebali iseliti” – rekao je Tunahan Kuzu tijekom intervjua.

Političar koji je protiv masovne imigracije Geert Wilders reagirao je na izjavu Kuzua govoreći mu da ode kući u Tursku.

Na nizozemskim izborima 2017., Kuzuova stranka DENK, koja odbija priznati armenski genocid, dobila je 200.000 glasova i omogućila mu da dobije tri mjesta u parlamentu.

Ono što Kuzu posebno misli kada govori o “promjenjivoj Nizozemskoj” ostaje nejasno.

Možda upućuje na to kako svake godine tisuće maloljetnih djevojaka u Nizozemskoj ulaze u seksualno ropstvo preko svodnika koji su migrantskog podrijetla.

Možda se to odnosi na školsku djecu u Nizozemskoj koja se indoktriraju u novo okruženje i da se prilagode raznolikosti moraju se moliti u džamijama.

Možda govori o grafitima koji se nalaze na zidu osnovne škole koji glase: “Cancer Wilders će umrijeti”, upućivanje na političara koji je protiv imigracije, “napadajte Židove”, “ubijte sve Židove”, “Židovi će umrijeti” ili grafit “ISIS”.

Možda on misli na činjenicu da se nasilni homofobni napadi na homoseksualne ljude u Nizozemskoj od strane mladih muslimanskih migranata sve više povećavaju.

Možda je mislio na fantastične ekonomske koristi koje muslimanski migranti donose u Nizozemsku, poput 85% “izbjeglica” koje ostaju nezaposlene i na socijalnoj pomoći od kada su stigli u zemlju 2014. godine.

Možda se on poziva na tursko stanovništvo u Nizozemskoj, koje povremeno planira nerede u potpori islamskog predsjednika Recep Tayyipa Erdogana.

U svakom slučaju, poruka je jasna, prilagodite se novom načinu rada ili izlazite iz zemlje.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,