Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Majka iz Teksasa u Americi osuđena na 40 godina zatvora zbog svodništva svoje 2-godišnje kćeri

Majka iz Teksasa u Americi osuđena na 40 godina zatvora zbog svodništva svoje 2-godišnje kćeri

zena-teksas25-godišnja žena iz Teksasa osuđena je na 40 godina zatvora zbog pokušaja svodništva svoje dvogodišnje kćeri za seksualni čin vrijedan 1200 dolara, policijskom službeniku koji se lažno predstavljao kao pedofil

U pomno razrađenoj operaciji koja je usmjerena na sprječavanje iskorištavanja i zlostavljanja djece koju je vodio istražitelj Serratt iz Ureda Montgomery County Precinct 1 Constable, službenici su uspjeli pronaći i uhititi 25-godišnju Sarah Peters, koja je u veljači ove godine planirala prodati svoju dvogodišnju kćer nekome tko želi “sudjelovati u seksualnim aktivnostima s djetetom za naknadu od 1200 dolara”.

Nakon što je Peters dogovorila prostituciju njezine kćeri, odvela je dijete do mjesta gdje su se trebali naći u Conroeu, u državi Teksas, sjeverno od grada Houstona.

Kad su ona i dijete stigle na autobusni kolodvor Greyhound, odmah je uhićena od strane Agencije za spriječavanje internetskih zločina nad djecom i Odjela za domovinsku sigurnost.

Dijete je potom prevezeno na sigurno mjesto, dok je Peters bila pritvorena u Montgomeryju i optužen za brojne prekršaje, uključujući prostituciju djeteta i trgovanje djetetom.

U četvrtak je teksaški sudac Phil Grant osudio ženu na 40 godina zatvora zbog promicanja seksualnog akta sa djetetom, pokušaja krijumčarenja ljudima i promicanja prostitucije djeteta, nakon što se Peters izjasnila krivom za zločine.

“Ta kazna će stupiti na snagu odmah i Peters neće biti podobna za uvjetno pomilovanje po zakonu sve do 2038. godine” – izjavio je ured okružnog tužilaštva Općine Montgomery.

“U ove događaje u ovom slučaju je teško za povjerovati – da bi mama svoju kćer dovela u ovu vrstu opasnosti. Bez proaktivnog rada detektiva Serrata i Radne skupine ICAC-a, ovo bi dijete postalo žrtvom najgore vrste zlostavljanja” – rekao je Tyler Dunman, šef biroa za specijalne zločine.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,