Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKI SUDAC OSUDIO MUSLIMANSKOG SILOVATELJA DJECE NA KAZNU OD 150 SATI DOBROTVORNOG RADA

ŠVEDSKI SUDAC OSUDIO MUSLIMANSKOG SILOVATELJA DJECE NA KAZNU OD 150 SATI DOBROTVORNOG RADA

muhamed-svedskaŠvedski sudac izazvao je bijes javnosti zbog toga što je muslimanskog izbjeglicu proglasio krivim za silovanje djece, ali ga je oslobodio bez zatvorske kazne nakon što je tvrdio da je dijete bilo “napaljeno”

Okružni sud Falun je proglasio Mohomeda Hassana Abukara krivim za devet krivičnih slučajeva, uključujući silovanje djece i prijetnje ubojstvom djeteta i njezinih obitelja ako žrtva kaže tko ju je silovao.

Mohamed je također proglašen krivim za provalu, višestruke slučajeve prijetnji, krađu automobila, vozio je kamion bez licence, pljuvao je na djevojčino lice, odupirao se uhićenju i napao dužnosnika u sudnici.

Međutim, sudac Falun Distrikta nije smatrao da su te optužbe dovoljne za zatvorsku kaznu i poštedio je izbjeglicu iz Somalije zatvora, osuđujući ga na samo 150 sati dobrotvnornog rada u zajednici.

Nije bio deportiran i bit će mu dozvoljeno ostati u Švedskoj kako bi dovršio svoj put za dobivanje državljanstva.

“Radi inforacije, služba dobrotvornog rada u zajednici u Švedskoj obično uključuje vrtlarenje i skupljanje smeća u vremenu odsluživanja kazne.”

Prema švedskim izvješćima, Mohomed Hassan Abukar je kazao sucu da se prisiljavao na odnos sa djetetom jer se ona činila “uspaljenom”. To je Mohmedov jedini dokaz obrane protiv optužbe.

“Mohomed je prijetio da će joj prerezati grlo ako prijavi silovanje. Vikao je u sudnici da je djevojka bila napaljena.„

Prema dokumentima na sudu, Mohomed je slijedio djevojku u WC za hendikepirane u trgovačkom centru, a zatim se “prisilio na nju”, i silovao je za “pet minuta” i “povrijedio joj vaginu” jer nije bila uzbuđena.

Mohomed Hassan Abukar također je osuđen za provalu, u kojoj je, zajedno s drugim ljudima, ukrao skupe predmete uključujući mobitele, vrijedne 150.000 kruna (17.249 dolara), i urotio se s drugom osobom da ukrade automobil.

Uz 150 sati dobrotvornog rada, Mohomed će također platiti štetu silovanoj djevojci od 165 tisuća kruna (18.974 dolara). Također je naređeno da plati 5000 maraka (574 dolara) odštete drugoj mladoj djevojci koju je oskvrnuo pljuvanjem.

Međutim, tužitelji su rekli da se izričito ne slažu sa sudom “pretjerane” odluke da poštedi Mohomeda Hassana Akubara zatvora i da razmisle o donošenju druge presude. (izvor)
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,