Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » TALIJANSKI MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA MATTEO SALVINI POZIVA NA OSNIVANJE ANTI-IMIGRANTSKIH SAVEZA DILJEM EUROPE

TALIJANSKI MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA MATTEO SALVINI POZIVA NA OSNIVANJE ANTI-IMIGRANTSKIH SAVEZA DILJEM EUROPE

mateo-salvini“Mislim na ligu Liga u Europi koja ujedinjuje sve slobodne pokrete koji žele obraniti svoje granice i dobrobit svoje djece”

Obraćajući se više od 50.000 pristaša na svojoj petoj konferenciji stranke Lega Nord, u sjevernoj luci Pontide, Salvini je rekao: “Mislim na ligu Liga u Europi koja ujedinjuje sve slobodne pokrete koji žele braniti svoje granice i dobrobit svoje djece”.

Salvini je jasno osjetio podršku njegovim uvjerenjima na godišnjem skupu desnice. “To je neopisivi osjećaj slušanje poziva ljubavi koja dolazi iz Pontide”, piše Voiceofeurope.

Prošlog petka Salvini je najavio da će talijanske luke biti zatvorene na ljeto nevladinim brodovima koji prevoze “spašene” migrante koji pokušavaju prijeći Sredozemno more, navodeći da će “nevladine udruge i imigranti vidjeti Italiju samo na razglednici”.

Istog dana, 28 čelnika EU izradili su sporazum s ciljem smanjenja useljavanja i usklađivanja suradnje oko rješavanja tražitelja azila. Međutim, podjela je nastala oko njegove provedbe, a dva dana kasnije ministar unutarnjih poslova Njemačke kancelarke Angele Merkel Horst Seehofer, odbacio je sporazum.

Prošli se mjesec Seehofer pridružio “osovini dobre volje” zajedno s Salvinijem i austrijskim kancelarom Sebastianom Kurzom u borbi protiv ilegalne imigracije, koja će se također baviti pitanjima sigurnošću i terorizmom. Premda Seehofer nije odredio koje će aktivnosti Savez poduzeti, Seehofer je rekao: “Definitivno ćemo pronaći rješenje”.

Salvini je ranije izjavio kako će europski parlamentarni izbori sljedeće godine biti referendum između “Europe bez granica i Europe koja štiti građane”.

“Ja ću razgledavati glavne gradove, a ne samo one europske, i stvoriti alternativu ovoj utemeljenoj na eksploataciji masovne imigracije u Europi”.

Kako većina političara čuje glasove ljudi koji se dižu u znak prosvjeda zbog masovne imigracije, Merkel i akteri u Europskoj uniji sve će više izazivati​nastavak provedbe multikulturalnog plana za Europu.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,