Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DANSKA: 10 OD SVAKIH 12 SILOVANJA POČINE IMIGRANTI ILI NJIHOVI POTOMCI

DANSKA: 10 OD SVAKIH 12 SILOVANJA POČINE IMIGRANTI ILI NJIHOVI POTOMCI

danska-silovanje“Stope kriminala su znatno veće u imigrantskim krugovima”

U još jednom podsjetniku na ogromne probleme koje stvorila politika otvorenih granica u Europi, nedavna studija otkrila je da su 83% silovanja u Danskoj počinili imigranti ili njihovi potomci, piše danski Bt.dk.

Pregled izvješća o sudskim procesima od siječnja 2016. do svibnja 2017. od strane novinara dnevnika BT utvrdio je da 10 na svakih 12 silovanja u kojima žrtva nije poznavala počinitelja napravila je osoba sa imigrantskim podrijetlom, a počinitelji su tipično podrijetlom iz Somalije, Bugarske, Iraka i Eritreje.

Ministrica za integraciju i imigraciju Inger Stojberg izjavila je kako je situacija “totalno strašna”.

“To kaže da postoji nešto loše kod nekih imigrantskih zajednica u Danskoj”, primijetila je Stojberg.

“To je nešto što gledamo godinama, da su stope kriminala mnogo veće u imigrantskim krugovima nego što su među Dancima. A kad vidim ta vrlo gruba silovanja – uključujući nasilje i napade – to je jasan znak da niste integrirani.”

Profesor prava Christian Diesen na Sveučilištu u Stockholmu izjavio je da su migranti prekomjerno brojčano navedeni u statistici silovanja zbog “loše integracije” i zato što “osjećaju prezir prema društvu”.

Diesen je također rekao da je zajednička tema imigrantima silovateljima bila okrivljavanje žrtava silovanja za provokativno odijevanje, što je zajednički izgovor među muslimanima koji dolaze iz istočnih kultura koje strogo degradiraju prava žena.

Studija švedskih novina Aftonbladet pokazala je da je 88 posto silovatelja u bandama u skandinavskoj zemlji tijekom proteklih šest godina imalo migrantsku pozadinu.

Ostale brojke pokazuju da migranti iz muslimanskih zemalja u Švedskoj su krivi za 84 posto “vrlo nasilnih” silovanja.

Sljedeća vjerojatna premijerka Danske, Mette Frederiksen, čelnica danskih socijaldemokrata, zalaže se za ukidanje traženja azila na području Danske.

U nadi da će izbjeći repliciranje problema koje je Švedska imala sa masovnim useljavanjem, “izbjeglice” prvo bi trebale biti poslane u danske izbjegličke logore u Sjevernoj Africi i Bliskom istoku, prije nego što se prijave za azil.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,