Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA OSLOBODILA IMIGRANTA KOJI JE POKAZIVAO PENIS 6-GODIŠNJEM DJETETU: ‘SAMO JE HTIO POKAZATI NJEGOVU BOJU KOŽE’

ŠVEDSKA OSLOBODILA IMIGRANTA KOJI JE POKAZIVAO PENIS 6-GODIŠNJEM DJETETU: ‘SAMO JE HTIO POKAZATI NJEGOVU BOJU KOŽE’

imigrant-svedskaČovjek se kasnije branio govoreći kako je “samo” pokazao dio svog penisa djetetu, jer ga je šestogodišnjak “pitao” da to učini rekavši “pipi”

Švedski okružni sud pustio je afričkog migranta na slobodu nakon što je penis pokazao 6-godišnjem djetetu, izvještava Friatider.se.

11. svibnja 2017. jedna žena sa dvoje djece ušla je u kafić u gradu Sollentunu.

Dok je stajala na šanku, vidjela je čovjeka koji je radio kao konobar kako pokazuje penis jednoj od njezine djece.

U ispitivanju od strane policije, dijete je reklo da je afrikanac prvo podigao majicu i pokazao trbuh prije nego što je raskopčao hlače i pokazao ostale dijelove tijela.

Čovjek se kasnije branio govoreći kako je “samo” pokazao dijelove svog penisa djetetu, jer ga je šestogodišnjak “pitao” da to učini rekavši “pipi”.

“Mislio sam da je dijete znatiželjno za boju kože”, objasnio je. Okružni sud županije Attunda pustio je Afrikanca na slobodu na temelju prosudbe na priču koju je izrekao imigrant iz Afrike.

Čovjek, koji je državljanin Gambije, mora platiti novčanu kaznu od 4.200 SEK (404 eura) i iznos od 800 SEK (77 eura) u državni fond žrtava.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,