Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIČKI REDATELJ DAVID LYNCH: Trump uništava ‘Novi svjetski poredak’

AMERIČKI REDATELJ DAVID LYNCH: Trump uništava ‘Novi svjetski poredak’

david-redateljAmerički redatelj David Lynch kaže kako bi predsjednik Trump mogao biti jedan od najvećih predsjednika u povijesti ako nastavi uništavati “Novi svjetski poredak”

Kreator serijala “Twin Peaks” tvrdi da se elitisti iz Novog Svjetskog Poretka ne mogu suprotstaviti Trumpovom superinteligentnom umu i kao rezultat toga, djeluju kao “prestrašena djeca”.

Mogao bi otići kao jedan od najvećih predsjednika u povijesti jer je toliko ometao tu stvar”, rekao je Lynch mislivši na elitu u intervjuu za The Guardian. “Nitko se ne može suprotstaviti tom tipu na inteligentan način.”

Politički, u međuvremenu, Lynch radi u nizu potpunih suprotnosti.

Glasovao je za Bernieja Sandersa u demokratskom stranačkim izborima 2016. godine i misli – ali nije siguran – da je glasovao za Libertarijanskog predsjednika na izborima.

“Nisam zapravo politička osoba, ali jako mi se sviđa sloboda da radim ono što želim učiniti”, kaže ovaj poznati redatelj.

On je pomalo bio neodlučan u svezi Donald Trumpa.

“Mogao bi otići kao jedan od najvećih predsjednika u povijesti jer je toliko ometao elitu. Nitko se ne može suprotstaviti tom tipu na inteligentan način. “

Dok Trump možda ne radi dobre stvari, Lynch misli da otvara prostor u kojem su ostali autsajderi.

“Naši tzv. čelnici ne mogu povesti zemlju naprijed, ne mogu ništa učiniti. Poput djece, su. Trump je sve to pokazao.”
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,