Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Papa Franjo: Sjedinjene Države moraju otvoriti granice i primiti ‘što je moguće više migranata’

Papa Franjo: Sjedinjene Države moraju otvoriti granice i primiti ‘što je moguće više migranata’

papa-sakaPapa Franjo je pozivao na otvaranje granica u Sjedinjenim Državama, pozivajući vlasti da prihvate što je moguće više imigranata i dao primjere Njemačke i Švedske kao modela za SAD

“Svaka zemlja to mora učiniti sa svojom vlasti, što je zapravo razboritost i uzeti onoliko imigranata koliko može, koliko ih može integrirati, obrazovati i dati im poslove” – rekao je Papa novinarima u svom papinskom zrakoplovu nakon putovanje u Ženevu.

Papa Franjo je pohvalio i Njemačku i Švedsku kao “velikodušan” model društva koji preuzima imigranate, te je kazao kako bi sve vlade trebale slijediti njihov primjer i uzeti što više izbjeglica koliko je to moguće.

“Svaka zemlja mora to učiniti s vrlom vlasti, što je razborito i uzeti onoliko izbjeglica koliko može, koliko ih može integrirati, obrazovati i dati poslove”, rekao je Franjo, koji godinama već gura ideologiju Novog Svjetskog Poretka uključujući uklanjanje nacionalnih granica.

Ove šokantne tvrdnje su tek najnovije izjave u dugačkoj seriji uznemirujućih objava Pape jezuita, obnovile su strahove da je on lažni prorok na kojeg je upozorilo sveto pismo i proročanstvo.

U srpnju je papa Franjo rekao za talijanski dnevni list La Repubblica da Sjedinjene Američke Države imaju “iskrivljenu viziju svijeta”, i da Amerikancima mora vladati svjetska vlada što je prije moguće “za njihovo dobro”.


Tjedan dana prije nego što je Papa također pozvao na “jednu svjetsku vladu” i “političku vlast”, tvrdeći kako je potrebno stvoriti jedinstvenu svjetsku vladu za borbu protiv glavnih svjetskih problema poput “klimatskih promjena”.

Govoreći za ekvadorske novine El Universo, Papa je udvostručio svoj poziv za uspostavom svjetske vlade tvrdeći da Ujedinjeni narodi nemaju dovoljno snage i moraju imati punu međunarodnu kontrolu vlada “za dobrobit čovječanstva.”

Globalizacijski pokret se ne smije podcijeniti. To je proces prijelaza svijeta u jedinstvenu državu kojom vlada globalna vlada, istodobno smanjujući prava pojedinca i oduzimanje naših sloboda. Svjetski vjerski vođe, na čelu sa sve više anti-kršćanskim papom Franjom, igraju vodeću ulogu u ovoj velikoj obmani.

David Rockefeller je glasno rekao da bi se trebala dogoditi “globalna kriza” prije nego što ljudi svijeta budu spremni prihvatiti Novi svjetski poredak.

Dovoljno je, kada je svjetsko gospodarstvo doživjelo dramatičnu nesreću u 2008. godini, svjetski čelnici ponovno su proglasili potrebu za novim svjetskim poretkom s globalnom financijskom kontrolom.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,