Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PAPA FRANJO PREKO VATIKANSKOG KARDINALA POSLAO PORUKU GLOBALNOJ ELITI NA SASTANKU BILDERBERG GRUPE

PAPA FRANJO PREKO VATIKANSKOG KARDINALA POSLAO PORUKU GLOBALNOJ ELITI NA SASTANKU BILDERBERG GRUPE

kardinal-bilderbergVatikan je poslao visokog kardinala da dostavi poruku globalnoj eliti u ime Pape Franje

Pietro Cardinal Parolin, državni tajnik vatikanskog sabora prisustvuje ovogodišnjem tajnom skupu Bilderberga koji trenutno traje u Torinu.

Na sastanku iza zatvorenih vrata raspravljat će, između ostalog o rastu populizma u Europi, kao i američkom izbornom mandatu.

S obzirom na nasljedstvo Bilderbergovog kraljevstva (grupa je često ugošćivala političare prije nego što su postali šefovi država), neki se pitaju hoće li Parolinova nazočnost pokazati da je on na redu da bude sljedeći Papa.

“Kardinal je jedan od najmoćnijih kurijalnih dužnosnika, a vatikanski promatrači ga smatraju nasljednikom pape Franje”, izvještava LifeSiteNews.

Papa Franjo je iznio brojne izjave i podupirao nekoliko stvari koje su u skladu s svjetonazorom koji dijele globalisti u Bilderbergu.

On je kritizirao Brexit, uspoređivao Donalda Trumpa s Hitlerom i upozorio na porast populizma u Europi. Papa Franjo je također u više navrata pozvao europske zemlje da dovedu imigrante iz pretežno muslimanskih zemalja.

Katolici su također izrazili uznemirenost glede njegovih liberalnih stavova o pobačaju, homoseksualnom braku i postojanju pakla, dok su izražavali zaprepaštenje zbog njegove usporedbe ISIS-a sa Isusom Kristom.

Djelovanje Pape zabrinulo je mnoge među katolicima, koji se brinu da njegova odanost ne leži u crkvi, već globalnoj političkoj eliti.

Sam Parolin je također izazvao zabrinutost među mnogim katolicima kao rezultat papina ponašanja.

“Parolin je tvrdio da je poučavanje Pape Franje u Amoris Laetitia “pomak paradigme” za Crkvu. Kineski kardinal Zen bio je kritiziran zbog Vatikanskog “samoubilačkog” posla s Kinom. I bio je uključen zajedno s Vatikanom u najam pro-gay odvjetničkog ureda koji je tražio da se ugase katoličke web stranice koje su kritički pisale prema papi Franji” – piše Dorothy McLean.

“Dok je Rimokatolička crkva uistinu globalna organizacija, srećom nije globalistička organizacija”, rekao je Daniel McAdams.

“Iako uključivanje kardinala Parolina u ovogodišnji sastanak Bilderberg grupe ne bi nužno trebalo privući naš prijezir, trebali bismo shvatiti da Bilderbergeri i slična udruženja uglavnom skrivene elite češće ne proturječe već podržavaju katoličko učenje.”

Kao što smo izvijestili u utorak, tema o kojoj se raspravlja na ovogodišnjem tajnovitom Bilderberg sastanku bit će porast populizma u Europi, nakon izbora populističkih stranaka i vlada, provođenje masovne migracije, i stvaranje euroskeptičke koalicijske vlade u Italiji.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,