Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Američka glumica Roseanne Barr: George Soros je nacistički suradnik

Američka glumica Roseanne Barr: George Soros je nacistički suradnik

nazi-sorosKomičarka i glumica Roseanne Barr napala je je milijardera i filantropa Georgea Sorosa zbog suradnje sa nacistima tijekom Drugog svjetskog rata

Tijekom objava na Twitteru u ponedjeljak navečer, Roseanne se obrušila na Chelseu Clinton, obaminu savjetnicu Valerie Jarrett i George Sorosa.

Sve je počelo kad je Barr napisala na Twitteru… “Chelsea Soros Clinton”, tvrdeći da je Clinton bila udana za Sorosovog nećaka.

Clinton je odgovorila, ukazujući kako se udala za sina korumpiranog kongresnika.

Soros je sam odgovorio na optužbu Roseanne Barr o svojim nacističkim vezama nakon što je njezina objava na Twitteru o Valerie Jarrett napunila nacionalne vijesti.

“George Soros je preživio nacističku okupaciju Mađarske kao 13-godišnje dijete skrivajući se i uzimajući lažni identitet uz pomoć svog oca koji je uspio spasiti svoju obitelj i pomogao mnogim drugim Židovima da prežive holokaust”, rekao je glasnogovornik Sorosa u priopćenju objavljenom u utorak.

“Nije surađivao sa nacistima. Nije pomogao uhićivati ljude. Nije oduzimao imovinu od nikoga. Takve lažne optužbe vrijeđaju žrtve holokausta, svih židovskih naroda i svih koji poštuju istinu. Oni su napad na g. Sorosa i njegovu obitelj, koji su protiv svih izgleda uspjeli preživjeti jedan od najtamnijih trenutaka u našoj povijesti. “
 

 
Soros je davno prije ovoga toga opovrgnuo tvrdnje, otkako je 1998. godine priznao suradnju s nacistima dok je bio mladić u emisiji “60 minuta”.

60 minuta: Zapravo ste pomagali u oduzimanju imovine od Židova.

Soros: Da. Tako je. Da.

60 minuta: Mislim, to je – to zvuči kao iskustvo koje bi mnoge ljude poslalo na psihijatrijski kauč za mnogo, mnogo godina. Je li bilo teško?

Soros: Ne – uopće ne. Nikako. Možda kao dijete ne – ne vidite vezu. Ali to je nije stvorilo nikakav problem.

60 minuta: Nema osjećaja krivnje?

Soros: Ne.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,