Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Zagovaratelji ‘Ravne Zemlje’ održali prvu svjetsku povijesnu konvenciju u Velikoj Britaniji kako bi raspravljali o znanosti, dokazima i … Pac Man-u?

Zagovaratelji ‘Ravne Zemlje’ održali prvu svjetsku povijesnu konvenciju u Velikoj Britaniji kako bi raspravljali o znanosti, dokazima i … Pac Man-u?

ravna-zemljaTijekom vikenda je više od 200 teoretičara “Ravne Zemlje” prisustvovalo u prvoj povijesnoj konvenciji zagovornika “Ravne Zemlje” u gradu Birminghamu, Velikoj Britaniji

Iako su antički Grci prvi put tvrdili prije više od 2000 godina da je planet Zemlja okrugla, čitava konvencija ravnozemljaša se okupila u Velikoj Britaniji kako bi razgovarali o njihovoj razotkrivenoj teoriji o tome da Zemlja nije kugla, već je ravna.

Tijekom vikenda je više od 200 teoretičara “Ravne Zemlje” prisustvovalo u prvoj povijesnoj konvenciji zagovornika “Ravne Zemlje” u gradu Birminghamu, Velikoj Britaniji.

Zamislite da – stotine teoretičara zavjere, od kojih neki misle da Australija zapravo ne postoji, napune hotel s tri zvjezdice u Midlandsu.

Među ravnozemljašima bilo je niz IT konzultanata, ekolologa, pa čak i voditelja državne zdravstvene službe i obrazovnih radnika za posebne potrebe.

Tijekom trodnevne konferencije, gostujući govornici predstavili su svoj znanstveni “dokaz” da je Zemlja zapravo ravna kao čamac.

David Marsh, menadžer u sjedištu Državne zdravstvene službe (NHS) u Alfretonu u Derbyshireu, kaže da njegovo znanstveno istraživanje otpuhalo konvencionalna istraživanja kvalificiranih znanstvenika iz struke. To uključuje NASA-u … koja očigledno nije dokazala da je Zemlja okrugla pomoću GPS-a, satelita ili slika iz svemira.

Umjesto toga, Marsh je godinu dana proveo u svom dvorištu i pratio kretanja Mjeseca po nebu pomoću besplatne mobilne aplikacije i Nikonovog fotoaparata.

Svojim opsežnim istraživanjima vjeruje da je opovrgnuo moderne zakone planetarnog gibanja.

“Moja istraživanja su uništila kozmologiju teorije velikog praska”, rekao je. “On podržava ideju da gravitacija ne postoji i jedina prava snaga u prirodi je elektromagnetizam”.

Dakle, ako je Zemlja ravna – zašto zrakoplovi ne padaju s ruba planete ili brodovi padaju sa strane u svemir? Pa, to je smiješno pitanje, prema ravnozemljašima.

Prema govorniku i “stručnjaku” Darrenu Nesbitu, razlog zbog kojeg se takvi incidenti ne pojavljuju rezultat je “Pac-Man efekta”.

“Znamo da su kontinuirana putovanja istok-zapad stvarnost”, rekao je Nesbit. “Nitko nikad nije došao, niti je prešao granicu. Jedna logična mogućnost za one koji su doista slobodni mislioci jest da nas sferno okružuje prostor i vrijeme i dobivamo Pac-Man efekt.”

Nesbitova Pac-Manova teorija znači da kad tijela stignu do ruba horizonta, oni se jednostavno teleportiraju s jedne strane Zemlje na drugu … baš kao kada Pac Man izađe s ruba zaslona u legendarnoj video igri.

Organizator konvencije Gary John vjeruje kako se ljudi konačno “bude”.

Rekao je: “Vidimo eksploziju interesa za teoriju “Ravne Zemlje” i povećanje nepovjerenja prema Vladi. Jednostavno je nevjerojatno kada se povežete s ljudima i obavite eksperimente i dokažete sebi da je Zemlja ravna. Ne kažemo da imamo sve odgovore, ali svi ovdje imaju zajedničku spoznaju da Zemlja nije globus. “
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,