Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » Prijevara ‘klimatskih promjena’ se počela raspadati! Znanstvenici sada priznaju da su projekcije o ‘KLIMATSKOM SMAKU SVIJETA’ bile posve pogrešne

Prijevara ‘klimatskih promjena’ se počela raspadati! Znanstvenici sada priznaju da su projekcije o ‘KLIMATSKOM SMAKU SVIJETA’ bile posve pogrešne

klimatske-promjeneKlimatske promjene predstavljene su kao nepobitna činjenica; događaj koji se ne može zanemariti, a čak i najmanja promjenu vremena naziva se u medijima znakom neposredne katastrofe

Ali istina je da je pojam globalnog zatopljenja oduvijek bio u svim raspravama – i nova znanost i dalje pokazuje da svijet ipak neće doći do “klimatskog kraja”.

Unatoč tome što zagovornici klimatskih promjena žele da vjerujete, nedavna istraživanja pokazuju da su prognoze o klimatskim promjenama opasno precijenjene.

Zapravo, klimatolozi sada kažu da je utjecaj ljudske aktivnosti na klimu 45 posto manji od očekivanog.

Istraživanje je proveo američki klimatolog Judith Curry i matematičar Nick Lewis, koji dolazi iz Velike Britanije. Dvojac je analizirao klimatske podatke iz sredine 19. stoljeća, sve do godine 2016., mjerenjem učinaka stakleničkih plinova i drugih navodnih pokretača klimatskih promjena.

Klimatski modeli su bili totalno netočni

Ono što su otkrili bilo je šokantno: simulacije koje je provela Međudržavna komisija Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama bile su daleko od stvarnosti.

Prema Curryju i Lewisu, ova predviđanja precijenjuju budući učinak “klimatskih promjena” za 30 do 45 posto, piše NaturalNews.com.

“Naši rezultati podrazumijevaju da će, za svaki budući scenarij emisija stakleničkih plinova, buduće globalno zagrijavanje vjerojatno biti znatno slabije od središnjeg simuliranog računalnog modela predviđenog Međuvladinim panelom o klimatskim promjenama (IPCC), i malo vjerojatno da će prijeći tu razinu” – komentirao je Lewis.

Predviđanja Lewisa i Curryja procjenjuju porast temperature od najviše 1,66 °C; procjena UN-a gotovo je dvostruko veća na 3,1 °C. Izvješća pokazuju da ta predviđanja koja UN propisuje nisu ni u skladu s vremenom u stvarnom životu.

Problem s pričom o globalnom zagrijavanju, naravno jest da proturječi znanstvenim dokazima koji su jasno pokazali da se Zemlja ne zagrijava, kao što su zastrašujuće predvidjeli apokaliptični alarmisti globalnog zatopljenja.

Tako su promijenili izraz “globalno zagrijavanje” u “klimatske promjene”, koje su sada prepoznte kao jedna od najglupljijih znanstvenih neuspjeha svih vremena, s obzirom da je Zemljina klima uvijek pokazivala brzu promjenu, mnogo prije no što su moderni ljudi stigli na scenu.

Možda zbog toga više od 31.000 znanstvenika sada govori da je globalno zatopljenje potpuna prijevara.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , ,