Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » AMERIČKI KOMEDIJAŠ I AKTIVIST LEE CAMP: Iran odbacuje dolar. Drugi su pokušali i bili su bombardirani. Sve to vode bankari (VIDEO)

AMERIČKI KOMEDIJAŠ I AKTIVIST LEE CAMP: Iran odbacuje dolar. Drugi su pokušali i bili su bombardirani. Sve to vode bankari (VIDEO)

lee-komedijasIran je nedavno najavio da odbacuje američki dolar u vanjskoj trgovini

Kao što je to učinio Irak prije nego što je bio napadnut od strane Amerike, ili je Libija planirala prije nego što su je bombardirali saveznici pod vodstvom NATO-a.

Američki komedijaš Lee Camp shvaća i ističe ovaj uzorak ponašanja.

SAD se priprema za napuštanje iranskog nuklearnog sporazuma, koji je napravio sve osim ukidanja nuklearnog programa Teherana u zamjenu za ukidanje sankcija, jer nije dovoljno restriktivan.

Iran je već rekao kako neće prihvatiti više zahtjeva ili više sankcija, možete pogađati kakvu će lančanu reakciju to uzrokovati.

Pretpostavke američkog komedijaša Lee Campa su prilično strašne.

Primijetio je kako je Iran nedavno odbacio dolar u korist eura – nešto što je Irak učinio prije 18 godina, nekoliko godina prije nego što su ga Sjedinjene Države napale pod lažnim izgovorom da posjeduje oružje za masovno uništenje.

Libija je željela učiniti isto, iako je njezin vođa Muammar Gaddafi želio uspostaviti vlastitu valutu, zlatni dinar – ali 2011. godine NATO-ovi ratni zrakoplovi bombardirali su njegovu zemlju kako bi podržali ustanak protiv njega.

Gotovo odmah nakon toga, pobunjenici su osnovali svoju središnju banku, i od SAD-a i UN-a dobili dozvolu da prodaju naftu sa zemlje koju su kontrolirali.

Pogledajte čitav show ovdje:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , , , ,