Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » U ┼ávedskoj uhi─çeni u─Źenici jer su dijelili provjerene ─Źinjenice o imigracijskoj krizi na socijalnim mre┼żama

U ┼ávedskoj uhi─çeni u─Źenici jer su dijelili provjerene ─Źinjenice o imigracijskoj krizi na socijalnim mre┼żama

svedska-uceniciSkupina u─Źenika iz ┼íkole u ┼ávedskoj prijavljena je policiji i ┼ávedskoj obavje┼ítajnoj slu┼żbi (SAPO) za distribuciju izvje┼í─ça o imigraciji koje se sastojalo od potvr─Ĺenih informacija dobivenih od renomiranih istra┼żiva─Źkih organizacija

┼ávedska se brzo srozava u skrivanju ─Źinjenica koje provodi Ministarstvo istine, gdje se gra─Ĺanima dopu┼íta samo ponavljanje propagande ekstremno lijeve stranke koju je izdala socijalisti─Źka vlada, a govorenje o istini je kazneno djelo koje se mo┼że kazniti zatvorom.

U─Źenici su uhi─çeni zbog izno┼íenja potvr─Ĺenih ─Źinjenica kao ┼íto su: pravi tro┼íkovi imigracije, prekomjerna zastupljenost migranata u statistici kriminala i niske stomatolo┼íke tarife za ilegalne imigrante.

Sve izjave odnosile su se na nedavne i ugledne studije od kojih je jedna bila istra┼żivanje poznatog Pew Research Centra o rastu muslimanske populacije u ┼ávedskoj.

Ravnateljica Anna Sundelin kontaktirao je policiju i agenciju SAPO jer je prema njezinim rije─Źima djelovanje grupe na socijalnim mre┼żama “stra┼íno” i “rasisti─Źki”. “Apsolutno je nezamislivo da imamo tu vrstu propagande u na┼íoj ┼íkoli”, ka┼że ona o ─Źinjenici.

Jedan od uklju─Źenih u─Źenika u objavljivanje ove istine, je rekao: “Nismo bili spremni samo mirno sjediti i okrenuti glavu i ni┼íta ne ─Źiniti, dok se ┼ávedska degradira, pa smo stoga odlu─Źili napraviti izvje┼í─çe o utjecaju imigracije na na┼íe dru┼ítvo. Tako da bismo mogli obavijestiti druge studente.”


Drugi u─Źenik je rekao: “Vrlo je zabrinjavaju─çe da je ┼íkola odlu─Źila kontaktirati sigurnosnu obavje┼ítajnu slu┼żbu jer su neki u─Źenici objavili letke s ─Źinjenicama i istra┼żivanjima”.

Ravnateljica Sundelin izjavila je da ┼íkola ima “nultu toleranciju” i da je uprava objavila vijesti o ─Źinjenicama na intranetu kako bi u─Źenici i nastavnici mogli prijaviti ako se pojavi jo┼í ovakvih neugodnih doga─Ĺaja.

Ranije smo izvijestili o tome kako je student Stockholmskog sveu─Źili┼íta Royal Institute of Technology suspendiran zbog objavljivanja ─Źinjenica o prekomjernom udjelu migranata u kriminalnim seksualnim zlo─Źinima.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,