Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Ovogodišnja Pulitzerova nagrada je otišla Washington Postu i New York Timesu za objavljivanje LAŽNIH VIJESTI!

Ovogodišnja Pulitzerova nagrada je otišla Washington Postu i New York Timesu za objavljivanje LAŽNIH VIJESTI!

washington-postNa isti način je Barack Obama dobio Nobelovu nagradu za mir prije nego je bacio desetke tisuća bombi na preko 7 država u svojem mandatu

New York Times i Washington Post upravo su nagrađeni Pulitzerovom nagradom za objavljivanje potpuno lažnih vijesti.

Pulitzer – koji sada ima otprilike toliko integriteta kao i James Comey, serijski lažljivac FBI-a – pretvorio se u potpunu šalu sa lošim novinarstvom.

U gotovo dvije godine izvještavanja o takozvanoj “ruskom miješanju u američke izbore” koristeći izmišljene izvore, lažne “dokaze” i očiglednu političku pristranost, niti New York Times ni Washington Post nisu uspjeli pronaći jedan komad dokaza kojim bi opravdali svoje divlje i bezobzirne tvrdnje.

Ovo je, prema Pulitzerovom odboru, ponašanje vrijedno dobivanja ove nagrade. Budući da lažne vijesti, očito, moraju dobiti auru vjerodostojnosti kako bi nastavili katapultirati propagandu u umove masa.

Steve Watson iz InfoWarsa izvještava:

Novine su doslovce nagrađene za izmišljanje priča.

Budući da su jednako lažljivi kao i drugi nisu mogli iznevjeriti druge svojim teorijama ruske / trumpove zavjere, Washington Post i The New York Times su dobili Pulitzerovu nagradu.

To je točno, u onome što se čini više kao trofej za sudjelovanje u pokušaju da se bave novinarstvom, novine su doslovno dobile nagradu za izvještavanje o nečemu što ne postoji.

Nakon jedne godine istrage po tom pitanju, nisu došli do ikakvog dokaza da postoji bilo kakva povezanost između kampanje Donalda Trumpa i Rusije. No to nitko nije očito htio poslušati.

Ipak, Post i The Times samo su oduševljeni kada su objavili da su dobili ovu “prestižnu” nagradu za novinarstvo.

Washington post je doslovce napravio lažne priče o ruskom miješanju u američke izbore.
 

 
Koga briga? Dajte im nagradu.

Washington Post je objavio vic kongresmena Kevin McCarthyja da je Trump bio plaćen od strane Putina, i pokušao sugerirati da je to istina.

Koga briga? Dajte im nagradu.

Post je također izvijestio da je bivši direktor FBI-a James Comey tražio više sredstava za svoju rusku vezu nekoliko dana prije nego što ga je otpustio predsjednik Trump.

Također FAKE NEWS, prema američkom Ministarstvu pravoduđa.

Koga briga? Dajte im nagradu.

A danas Washington Post objavljuje članke koji upućuju na činjenicu da “Trumpova” lažna “mantra” o lažnim vijestima postaje učinkovito oružje – protiv Amerike”.

Koga briga? Dajte im nagradu.

Reakcija Twittera bila je brutalna o tome kako je Pulitzer pao na niske grane, isto kao i Nobelova nagrada. Došlo je vrijeme da se takve nagrade počnu ukidati.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,