Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » IZRAELSKI ŠPIJUNI: Ruski ratni brodovi napuštaju bazu Tartus i zauzimaju borbene položaje

IZRAELSKI ŠPIJUNI: Ruski ratni brodovi napuštaju bazu Tartus i zauzimaju borbene položaje

rusija-mornaricaAmerikanci su objavili snimke sirijske baze Tartusa, navodno izrađene od strane izraelskog satelita za špijunažu

Oni su pokazali sa su Tartus napustili svi ruski ratni brodovi, koji u Tartusu po sporazumu Moskve i Damaska, imaju svoju infrastrukturu.

Amerikanci i Izraelci – potkrepljujući to snimkama – tvrde da barem sedam ruskih ratnih brodova ne samo da su napustili Tartus, nego i oni su postavljeni na istočnom Mediteranu u “stanju borbene pripravnosti”.

Oni također tvrde da je u vrijeme snimanja u Tartusu postojala samo jedna diesel-električna podmornica klase 636 “Varšavjanka”.

Objavili su dvije snimke, li ni na jednoj nema fregate “Admiral Esen”, koji se u to vrijeme nalazila u vodama ispred Tartusa.

Snimke su također emitirane od strane televizije Fox News, koji je rekao da ih je dobio od tvrtke Image Satellite Internacional (ISI).

Fox News tvrdi da su ruski ratni brodovi napustili svoju bazu zbog najavljenih američkih raketnih udara na Siriji.

Amerikanci su također izvijestili da ruske brodove koji se nalaze u “borbenoj formaciji” predvodi “Admiral Grigorovich” (naoružan krstarećim raketama “Kalibar”) i veliki desantni brod “Ropucha”.

Nekoliko ruskih brodova također je otišlo iz Crnog mora putem Sirije …

Vojska vrh SAD ne skriva da te brodove čuvaju na oku njihovi “leteći radari”.

Međutim, nad Sirijom – zapadno od pokrajine Hama – “visi” i ruski leteći radar A-50, za kojeg se naširoko tvrdi da iz Sirije “vidi sve između Gibraltara i Afganistana”.
 

 
(fakti.org)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,