Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Liječnica koja je zagovarala liječenje marihuanom – pronađena mrtva nakon što je razotkrila FARMACEUTSKU INDUSTRIJU

Liječnica koja je zagovarala liječenje marihuanom – pronađena mrtva nakon što je razotkrila FARMACEUTSKU INDUSTRIJU

lijecnica-sonyaDr. Sonya Forbes, otvorena zagovornica medicinske marihuane, pronađen je ubijena u svom domu na Jamajci nakon što je progovorila protiv opasnosti lijekova farmaceutske industrije

Prema obdukciji, uzrok smrti je bio ubodna rana na trbuhu. Policija još mora odrediti tko je odgovoran za ubojstvo.

Kada radite protiv statusa quo – to znači da ste u najnovije vrijeme osuđeni na smrt. Dok svijet marihuane napreduje i postaje sve prihvaćeniji, Velika Pharma ju, u najvećem dijelu, odbija.

Dr. Forbes je bila velika zagovornica medicinske marihuane. Dok je policija rekla da nisu sigurni da li je ubijena ili je sama sebi nanijela rane. Njezina obitelj i prijatelji rekli su da ona ni na koji način nije bila sklona samoubojstvu.

Zašto bi se netko tko želi počiniti samoubojstvo, ubo nožem u trbuh? To jednostavno nema smisla.

Forbes je zapravo bila jedna od istraživačica koja je utvrdila da primjena kanabinoida na očnom tkivu dovodi da određene stanice mrežnice postanu osjetljivije na svjetlost i poboljšaju brzinu kojom reagiraju čak i na niskoj razini stimulansa.

Forbes je bila vrlo poznata na svojem znanstvenom području i smatrana je javnom osobom čak i izvan njezine medicinske struke. Bila je nekadašnja kraljica ljepote i bila je ljubazna prema svakome na koga je naišla.

U ovoj slagalici nedostaje puno komadića koji su doveli do smrti dr. Forbes. Nema znakova prisilnog ulaska u kuću, ali stvari se jednostavno ne poklapaju.

Mnoge su web-lokacije izvijestile o više od 60 sumnjivih smrti alternativnih liječnika u posljednjih nekoliko godina, a puno više ljudi treba biti svjesno onoga što se događa.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,