Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Mason 33. stupnja i astronaut Apolla 11 prošao detektor laži dok je pričao o susretu sa NLO-om

Mason 33. stupnja i astronaut Apolla 11 prošao detektor laži dok je pričao o susretu sa NLO-om

buzz-nloAstronauti koji su govorili o svojim susretima s NLO-ima prema rezultatima testiranja bili su uvjereni da govore istinu

Nakon što je opisao svoj susret s izvanzemaljskim životom tijekom povijesne misije na Mjesec iz 1969. godine astronaut Buzz Aldrin navodno je prošao detektor laži, piše Daily Mail.

Buzz Aldrin je trenutno navršio 88 godina, i javno je prinznati mason 33. stupnja škotskog reda.

Grupa koja se testirala i provodili su se intervjui s njima bili su 88-godišnji Aldrin, Al Worden, Edgar Mitchell i Gordon Cooper.

U američkoj saveznoj državi Ohio na Institutu bioakustične biologije u Albanyju snimljeni su intervjui astronauta dok su testirani. Njihovi rezultati, po mišljenju stručnjaka, su dokaz kako su njihove tvrdnje o izvanzemaljcima istinite. Odnosno kako su bili “potpuno uvjereni”.

Podsjetimo, drugi čovjek koji je zakoračio na Mjesec je još prije obznanio javnosti kako je primijetio NLO na putu prema Mjesecu.

“Tamo je bilo nešto, dovoljno blizu da se promatra, nekakvog L-oblika”, prisjećao se Aldrin.

Dok su pričali o svojim susretima Institut bioakustične biologije proveo je analizu glasova astronauta. Za Daily Starr Sharry Edwards iz Instituta je kazala kako je Aldrin siguran da je vidio NLO, iako njegov logičan um to “ne može objasniti”.

Medijima je prošle godine 86-godišnji pilot Apolla 15 Al Worden rekao da je tijekom svoje misije vidio izvanzemaljce. Analizirani su bili i glasovi preminulih astronauta Edgara Mitchella i Gordona Coopera.

Iako je još uvijek korištena tehnologija tajna, od današnjih detektora laži ovi su testovi pouzdaniji.
 
(dnevno.hr)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,