Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE, ZDRAVLJE I MEDICINA » Napokon pronađen nestali liječnik američkog CDC-a, stručnjak za Ziku i Ebolu kako PLUTA U RIJECI: Tvrdio da je nedavna masovna epidemija gripe bila uzrokovana cjepivom!

Napokon pronađen nestali liječnik američkog CDC-a, stručnjak za Ziku i Ebolu kako PLUTA U RIJECI: Tvrdio da je nedavna masovna epidemija gripe bila uzrokovana cjepivom!

timoty-cdcTijelo nestalog liječnika američkog državnog Centra za kontrolu bolesti (CDC) koji je kontroverzno upozorio da je za ovogodišnju “katastrofalno smrtonosnu” epidemiju gripe bilo odgovorno cjepivo protiv gripe, pronađeno je kako pluta u rijeci u gradu Atlanti

Dr. Timothy J. Cunningham (35) voditelj CDC-ovog tima Odjela za zdravlje populacije, nestao je 12. veljače, javlja policija u Atlanti, a obitelj i policija su očajnički tražili odgovore povezane sa njegovim nestankom.

Danas je policija potvrdila da su njegovi ostaci izvučeni iz rijeke Chattahoochee 3. travnja nakon što su ga pronašli ribari. Pronađen je kako pluta licem prema gore i prekriven blatom.

Autopsija je potvrdila da je tijelo pripadao nestalom liječniku.

U siječnju je dr. Cunningham podijelio svoje mišljenje o tome da je ovogodišnje cjepivo protiv gripe bilo odgovornu za smrtonosno izbijanje epidemije gripe, upozoravajući da ako bi njegovo ime bilo povezano sa ovakvom izjavom, on bi izgubio svoj posao – ili pretrpio još goru sudbinu.

Medicinski stručnjak Fulton Countyja dr. Jan Gorniak izjavio je u četvrtak kako još nisu isključili mogućnost da je dr. Cunningham ubijen i čekaju izjave svjedoka prije nego što se završi istraga.

Još nije poznato kako je Cunninghamovo tijelo završilo na svojom finalnoj destinaciji.

“Možda vam nikada nećemo moći reći kako je došao u rijeku”, kazao je gradonačelnik Michael O’Connor novinarima tijekom konferencije za novinare.

“Otvoreni smo pream ideji da netko može doći s informacijama sa kojima nismo ranije bili upoznati.”

Preminuli Cunningham, visoko cijenjeni epidemiolog u CDC-u, nestao je bez traga nakon što je u veljači izašao tijekom dana sa posla, žaleći se da se osjeća bolesno.

Nakon što se Cunningham propustio prijaviti na svoj posao i javiti se svojoj obitelji dva dana nakon njegova nestanka, njegovi roditelji, Terrell i Tia-Juana Cunningham su se odvezli u Atlantu iz svoje kuće u Marylandu kako bi provjerili gdje je njihov sin.

Kad su 14. veljače stigli u njegov dom u Atlanti, par je pronašao sinov telefon, ključeve, novčanik, automobil i psa, bez njegovog traga na vidiku.

Neuobičajene okolnosti koje okružuju Cunninghamov nestanak su zaprepastila vlasti tjednima nakon nestanka sve dok njegovi ostaci nisu otkriveni nedavno kako plutaju u rijeci.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEORIJE ZAVJERE, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,