Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Nestao liječnik CDC-a i stručnjak za epidemije koji je tvrdio da je trenutna epidemija gripe uzrokovana cjepivom! Strahuje se na ubojstvo

Nestao liječnik CDC-a i stručnjak za epidemije koji je tvrdio da je trenutna epidemija gripe uzrokovana cjepivom! Strahuje se na ubojstvo

lijecnik-cijepljenjeU siječnju je Dr. Cunningham podijelio svoje mišljenje u javnosti da je ovogodišnje cjepivo protiv gripe uzrokovalo smrtonosnu epidemiju gripe u Americi

Liječnik američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) koji je kontroverzno upozorio da bi za ovogodišnju “katastrofalnu” epidemiju gripe moglo biti odgovorno cjepivo protiv gripe, je nestao bez traga i strahuje se da je mrtav.

Timothy J. Cunningham, voditelj tima na CDC-ovom Odjelu za zdravlje populacije, je nestao više od tjedan dana, prema policiji u gradu Atlanti, a obitelj i policija su očajni u potrazi za odgovorima vezanim za njegov iznenadni nestanak.

Ryan Kruger sa portala 11 Alive je razgovarao sa obitelji dr. Cunninghama u subotu dok su postavljali oglase po stupovima o njegovom nestanku u njegovom susjedstvu.

“Svi ga nastojimo pronaći i vratiti kući” – rekao je otac Dr. Cunninghama za 11Alive. Članovi obitelji su potvrdili kako nema šanse da je liječnik CDC-a odlučio nestati iz svog života bez da priopći obitelji i prijateljima.

“On je znanstvenik, pa ima vrlo metodičan način razmišljanja i osobnost” – rekao je član obitelji.

Dr. Cunningham je posljednji put viđen od strane njegovih kolega u ponedjeljak u uredu CDC-a u gradu Chambleeu, saveznoj državi Georgiji. Kolege kažu kako se osjećao bolesno pa je rano napustio posao i rekao da će završiti svoj posao od kuće.

To je bio posljednji put kad ga je netko vidio i nitko ga nije čuo od tog dana.

U siječnju je Dr. Cunningham podijelio svoje mišljenje u javnosti da je ovogodišnje cjepivo protiv gripe uzrokovalo smrtonosnu epidemiju gripe u Americi, upozoravajući da ako njegovo ime bude povezano sa široko rasprostranjenom izjavom, mogao bi izgubiti posao – ili pretrpjeti još goru sudbinu.

Razumijevajući opasnosti koje su uključene kada je pričao o cjepivima u trenutnoj klimi vezanoj za gripu, dodijelili smo mu anonimnost u članku. Međutim, Dr. Cunningham je rekao da bi trebali to objaviti javno ako mu se nešto dogodi.

Dr. Cunningham je bio stručnjak za zarazne epidemije, a CDC ga je zaposlio na krizama poput Ebole i Zika virusa u proteklim godinama. On je odmah prepoznavao epidemiju kada je vidio podatke, a ove godine epidemija gripe je ozbiljno podigla prašinu i za liječnike CDC-a.

„Neki pacijenati koje sam cijepio protiv gripe su umrli” – rekao je liječnik u siječnju, dodajući: „Ne zanima me tko si, ali to me strašno uplašilo.”

“Gledali smo ljude kako umiru u cijeloj zemlji od gripe, a jedna stvar koja je bila zajednička skoro svima jest da su se svi oni cijepili protiv gripe” – rekao je.

Dr. Cunninghamovo iskustvo da su ljudi nakon primanja cjepiva protiv gripe umirali od gripe, na žalost nije novost, no on je jedan od nekolicine odabranih liječnika koji su ovo izjavili u javnosti i naglasili ovaj problem u javnoj domeni. (Baxter Dmitry,YNW)

 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,