Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » Kraljica Elizabeta: Moćna elita planira veliki svjetski rat koji će uskoro započeti

Kraljica Elizabeta: Moćna elita planira veliki svjetski rat koji će uskoro započeti

kraljica-govorKraljica Elizabeta napisala je i snimila govor o “neposrednom globalnom ratu” za kojeg tvrdi da ga “planira određena elita radi ostvarivanja temeljnih globalnih promjena” i kako bi stvorili “novu zoru” za čovječanstvo

Tijekom nedavnog snimanja Kraljica je rekla: “Sada treba napraviti potrebne pripreme za oproštaj od svojih voljenih jer priroda rata u 2018. neće dopustiti pretpostavke tko će živjeti i tko će umrijeti. Mnogi će umrijeti u ovom ratu” – prema novinarskom osoblju BBC-a.

“2018. je vrlo posebna godina. Ona će ući u povijest kao početak 3. svjetskog rata” – upozorila je kraljica nazočne u snimljenom govoru. Ovo je drugi govor o 3. Svjetskom ratu kojeg je kraljica objavila nakon verzije iz 1983. napisane tijekom najnapetijeg razdoblja Hladnog rata.

“Moja draga zemlja uskoro će u narednim mjesecima ući u svoje najmračnije razdoblje, budući da će se na istoku voditi brutalni i apokaliptički rat. Poruka je odaslana, i svijet nakn toga neće biti isti.”

“Ne bavim se trivijalnostima političkih bodova. Zabrinuta sam zbog nepovratnih posljedica s kojima se moramo suočiti u ovom nuklearnom dobu dok su ratni bubnjevi sve jači” – kaže Kraljica.

Razumljivo je da Kraljica Elizabeta upućuje na napad nervnim otrovom na Sergeja Skripala i kćer Juliju u Salisburyju u Engleskoj – događaj koji je britanska vlada brzo shvatila kao pretpostavku za agresivniji stav prema Rusiji.

Iako nije bilo dokaza da napad na bivšeg špijuna i kćer imaju bilo kakve veze s Rusijom, britanska vlada je kaznila Putina i Kremlj, protjeravši ruske diplomate, te je poslala britanske ratne brodove da prate ruske vojne ratne igre u Crnom moru.

Govoreći o kraljičinoj snimljenoj poruci, BBC-ov produkcijski pomoćnik je rekao: “Kraljica je govorila kao da poznaje ratne planove. Da bi bilo još gore, činilo se da je potpuno obnovila ideju o novom svjetskom ratu.”

Do kraja 2018. godine svijet neće biti prepoznatljiv ako pro-ratna kabala i dalje bude dobivala moć.

Rat na Bliskom istoku, opravdan upotrebom napada pod “lažnom zastavom”, dugo je bio kabalin preferirani način započinjanja 3. Svjetskog rata, dovodeći Rusiju, Kinu i SAD u izravan sukob, prije nego što uđu u završnu fazu svog master plana za globalnom dominacijom.

Prema produkcijskom osoblju BBC-a, Kraljica je izjavila da: “Moramo se pripremiti za novu zoru, a čovječanstvo će se uskoro probuditi, što se ne može stvoriti bez razdoblja potpunog mraka, najcrnje noći, kakvu nikad nismo doživjeli”.

Razumljivo je da se “razdoblje potpune tame” odnosi na 3. Svjetski rat, pri čemu će zapadne snage pokušati uništiti rusku dominaciju na istoku i povesti čovječanstvo prema unipolarnom svijetu.

“Nova zora” u kojoj će se čovječanstvo uskoro “probuditi” bit će totalitarni Novi svjetski poredak. (Baxter Dmitry,YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,