Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA: ISIS-OVE VIDEO SNIMKE ODRUBLJIVANJA GLAVE SE ‘ŠIRE POPUT VATRE’ MEĐU MIGRANTSKIM UČENICIMA U ŠKOLAMA

NJEMAČKA: ISIS-OVE VIDEO SNIMKE ODRUBLJIVANJA GLAVE SE ‘ŠIRE POPUT VATRE’ MEĐU MIGRANTSKIM UČENICIMA U ŠKOLAMA

njemacka-plakatPredsjednik udruženja nastavnika upozorava kako se situacija otela kontroli

Predsjednik Udruge njemačkih učitelja upozorava kako se ISIS-ovi video materijali odrubljivanja glava “šire poput požara” među muslimanskim migrantima u njemačkim školama.

U članku pod naslovom “Naše škole su izvan kontrole” ( >Unsere Schulen sind außer Kontrolle), Heinz-Peter Meidinger je izjavio je za Bild.de da je situacija u nekim školama postala kritična, uz sve veći broj nasilnih napada na učitelje koji su stvorili potrebu za zaštitarima u školama s migrantskom populacijom koja iznosi preko 70 posto.

Meidinger je rekao da su napadi na učitelje prvenstveno potaknuli kulturni i vjerski stavovi arapskih i sjevernoafričkih tinejdžera koji ne poštuju žene.

Antisemitski napadi na židovsku djecu također se povećavaju, budući da sve više djece migranata nose noževe i papar sprejeve.

“Židovskoj djevojčici su prijetili smrću njezine kolege, i po ne znam koji put se događaju antisemitski napadi u Berlinu” – rekao je Meidinger.

Upitan je li cirkulacija ISIS-ovog videa odrubljivanja glave u školi u Berlinu bila izolirani slučaj, Meidinger je odgovorio da su takvi incidenti sada postali uobičajeni.

“Nažalost, to više nisu pojedinačni slučajevi, čak ni među vrlo mladim učenicima u osnovnim školama. Takvi incidenti sada postoje u mnogim školama u Njemačkoj.

Jedno je sigurno: okrutni nasilni videozapisi na društvenim mrežama su odavno stigli u učionice u Njemačkoj. Na chat forumima kao što je WhatsApp, filmovi opisani kao video zapisi ISIS-a šire se poput požara”, rekao je.

Meidinger je rekao da je prisustvo zaštitara nužno, ali i “sinonim za kapitulaciju” i da treba pokrenuti masivni integracijski napor kako bi se zaustavilo pogoršanje stanja. Zaključio je da je veliki priliv muslimanskih migranata od 2015. “otežao problem”.

Kao što smo ranije izvijestili, islamski migranti koji imaju afinitet za ISIS-ovu propagandu nisu ograničeni samo na Njemačku.

U prosincu 2015. izvijestili smo o tome kako su vlasti otkrile slike ISIS-ove zastave i odrubljenih glava na mobitelima stotina tražitelja azila čiji je cilj bila Norveška.

Prema izvješću, nakon što su pretraživali prtljagu i mobilne telefone koji pripadaju migrantima, policija je prijavila “stotine” primjera “fotografija i videozapisa pogubljenja i brutalnih mučenja, poput slika ljudi koji drže odrubljene glave ili ruke”.

Prošle smo godine istaknuli kako je arapski kršćanski pastor koji je posjetio brojna švedska izbjeglička središta rekao kako je vidio mnogo zastava ISIS-a, čuo glazbu ISIS-a i svjedočio da je osoblje u centrima pokušalo biti radikalizirano od strane novopridošlih migranata.

Ranije ovog mjeseca je kršćanski izbjeglica koji je pobjegao iz Sirije u Austriju dao intervju njemačkoj televizijskoj postaji u kojoj je objasnio kako se vratio u Siriju jer su mnogi njegovi kolege izbjeglice “otvoreno obećali (odanost) Al-Nusri i ISIS-u„.

“ISIS i Al-Nusra žele uništiti sve, čak i sve vas”, upozorio je 25-godišnji Spiro Haddad, dodajući: “Ako to ne razumijete, ja vidim samo pesimizam za budućnost Europe”.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,