Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA: RAVNATELJ ŠKOLE REKAO MAJCI KĆERKE KOJU ZLOSTAVLJAJU MUSLIMANI DA JU PREKRIJE SA HIDŽABOM

NJEMAČKA: RAVNATELJ ŠKOLE REKAO MAJCI KĆERKE KOJU ZLOSTAVLJAJU MUSLIMANI DA JU PREKRIJE SA HIDŽABOM

skola-hidjabPlava kršćanska djevojka pretučena je i zlostavljana

Alarm za nasilni islamizam u njemačkim osnovnim školama!

U ponedjeljak je Bild.de izvijestio o vjerskim zlostavljanjima u njemačkim školskim dvorištima i u učionicama.

Berlinski gradonačelnik Michael Müller (SPD) izjavio je za “Tagesspiegel” da je “nadamo se to samo izolirani slučaju”. Nažalost nije!

Majci u Njemačkoj čija je kćer bila zlostavljana od strane muslimanskih učenika jer je bila plava kršćanka i nije nosila maramu, rekao je ravnatelj škole u Frankfurtu da svoju kćer pokrije sa hidžabom.

Majka učenice je rekla za Bild.de da su njezinu kćer toliko mučile muslimanske djevojke da ju je morala “odvesti iz škole radi zaštite”.

“Bila je pretučena i verbalno napadnuta na putu do škole” – rekla je majka, objašnjavajući kako je zlostavljanje zbog toga što njezina kćer ima plavu kosu, ne nosi maramu, ima njemačko-hebrejsko ime i kršćanka je.

Kad je ravnatelj obaviješten o situaciji, rekao je majci da prekrije kćer s hidžabom.
“Vaša kćer ne mora reći da je Nijemica. Osim toga, možete joj dati maramu!” – rekao je ravnatelj uplašenoj majci.

Škola je odbila komentirati priču.

U međuvremenu, u još jednoj školi u gradu Ennepetalu, djeca su bila zlostavljana zbog jedenja gumenih bombona medvjedića, jer “nečisti” slatkiši sadrže svinjsku želatinu i stoga nisu halal.

Izvješće također spominje dva slučaja iz četvrtih razreda škole u Bavarskoj. U jednom slučaju je učenik došao kući uplakan prije nego što je rekao svom ocu: “Jedan učenik je rekao da će on odrubiti naše glave jer smo kršćani”.

Majka učenika trećeg razreda u Bonnu također se žalila na školu nakon što je muslimanski učenik rekao njezinoj kćeri: “Tvoji će roditelji će izgorjeti u paklu ako ne vjeruju u Alaha”.

Priča je još jedan primjer vjerskog nasilničkog ponašanja i islamističko preuzimanje škola u područjima koje naveliko naseljavaju imigranti u Njemačkoj.

Kao što smo izvijestili jučer, predsjednik Njemačkog udruženja učitelja upozorio je da škole s više od 70% migrantskih učenika su se otele kontroli, a napadi na ženske učitelje i židovske učenike postaju uobičajeni.

Heinz-Peter Meidinger izjavio je za časopis Bild da priča u Berlinu o učenicima muslimanskih migranata među kojima kruži video odrubljivanja glava od strane ISIS-a nije jedini slučaj i da se takva propaganda “širi poput požara”.

Meidinger je rekao da je prisutnost zaštitara u školama rijetkost u europskim zemljama i “sinonim za kapitulaciju”, te da se situacija navelike pogoršala od priljeva oko 2 milijuna novih migranata od 2015. na ovamo, piše portal Infowars.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,