Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » MALO POZNATI PRIRODNI TRETMANI PROTIV RAKA KOJI ĆE UNIŠTITI NAŠIROKO UKORJENJENE MITOVE

MALO POZNATI PRIRODNI TRETMANI PROTIV RAKA KOJI ĆE UNIŠTITI NAŠIROKO UKORJENJENE MITOVE

lijekovi-rakDijagnoza raka je uistinu jedna od najstrašnijih stvari sa kojom se čovjek može ikada suočiti, ali…

Razumljivo je da se u takvom trenutku osoba može uvući u “sigurnost” da se oslani na preporuke “kvalificiranog” liječnika ili onkologa koji predlaže režime kemoterapije i/ili zračenja kao najbolje šanse da se pobijedi ova zastrašujuću bolest.

Bez obzira na to, upravo kada primi takvu dijagnozu, osoba prva treba ostati staložena i suočiti se s istinitim činjenicama, od kojih je jedna činjenica da konvencionalni tretmani protiv raka nisu najbolji put liječenja.

Mnogi zagovornici prirodnog zdravlja godinama su upozoravali da kemoterapija nije samo uvelike nedjelotvorna, već često opasna.

Ta činjenica potkrijepljena je sa nekoliko studija, uključujući nedavnu studiju istraživačkog tima Medicinskog fakulteta Albert Einstein na Sveučilištu Yeshiva.

Istraživanje je pokazalo da “kemoterapija, unatoč tome što smanjuje veličinu tumora, povećava rizik od širenja metastaze”.

Drugim riječima, na površini kemoterapija može fizički smanjiti veličinu tumora, ali povećava rizik da će rak biti metastaziran, i proširiti se drugdje u tijelu.

#Nadalje, istraživanje objavljeno u časopisu Clinical Oncology 2004. godine priznalo je da je kemoterapija učinkovita samo 2 posto vremena – bez obzira na vrstu raka o kojoj se radi – a to se odnosi samo na ljude koji prežive petogodišnji razdoblje.

To ne znači da pacijenti kojima je dijagnosticiran rak nemaju šanse za uspješno liječenje. Oni jednostavno trebaju biti dovoljno hrabri da gledaju u pravom smjeru liječenja.

Uostalom, priroda sadrži sve što trebamo da bi se sami izliječili, samo ako smo spremni kopati dovoljno duboko da pronađemo odgovore.

Waking Times je nedavno objavio niz članaka koji su prikazivali znanstveno dokazane tretmane raka, uključujući:

# Laetril (također poznat kao amigdalin ili vitamin B17): Prema Waking Timesu, laetril uništava stanice raka ostavljajući ostale stanice neozlijeđene. U članku se objašnjava:

Laetril je načinjen od 4 dijela, od kojih su dva glukoza, od kojih je trećina benzaldehid, a četvrti dio je cijanid. … Postoje mnoge namirnice koje uključuju vitamin B12 koji također sadrži cijanid, ali su sigurne jer cijanid ostaje zatvoren kao dio druge molekule. … Stanice raka sadrže enzim kojeg zdrave stanice ne sadrže, beta-glukozidaza, koji se zove “otključavajući enzim”.

Ovaj enzim uzrokuje oslobađanje benzaldehida i cijanida, čime se uništava stanica raka, ali se ne može pojaviti u zdravih stanica, jer ne sadrži taj “otključavajući enzim”.

# Kanabis: Nakon što je desetljećima bio crna ovca i naveliko kriminaliziran, kanabis je posljednjih godina postao tretman za mnoge bolesti, uključujući i rak.

Marihuana sadrži tetrahidrokanabinol (THC) i kanabinoide (CBD), a nekoliko je studija potvrdilo sposobnost tih sastojaka da se bore protiv raka.

Na primjer, studija objavljena u časopisu Molecular Cancer iz 2010. godine otkrila je da “kanabinoidi smanjuju progresiju spoja ErbB2 kod raka dojke putem Akt inhibicije”.

# Cezij klorid: Rak stvara okoliš koji smanjuje pH zdravih stanica, stvarajući kiseli okoliš. To uništava sposobnost DNA i RNA da kontroliraju zdrave stanice, što dozvoljava stanicama raka da se razmnožavaju bez razlike.

Cezij klorid je izrazito lužnat, pojačava alkalnost tijela i obnavlja prirodnu pH ravnotežu. Također ometa unos glukoze u tijelu, učinkovito zgladnjujući stanice raka.

To su samo tri od mnogih prirodnih tretmana protiv raka koji imaju dokazanu snagu u borbi protiv ove podmukle bolesti.

Dakle, ako vi ili vaša voljena osoba ima dijagnozu raka, nemojte se osjećati poraženim; samo budite dovoljno hrabri da pogledate u pravom smjeru za liječenje.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,