Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKI MINISTAR PORUČIO GRAĐANIMA U SVEZI IMIGRANTSKIH NAPADA NOŽEM: ‘Nemojte im dozvoliti da vam se približe’

NJEMAČKI MINISTAR PORUČIO GRAĐANIMA U SVEZI IMIGRANTSKIH NAPADA NOŽEM: ‘Nemojte im dozvoliti da vam se približe’

njemacki-ministarNjemački Herbert Reul poručio njemačkim građanima da budu “osjetljiviji”

Njemački ministar izazvao je kontroverzu nakon što je reagirao na izvješća o povećanom kriminalu povezanom sa napadima nožem od strane migranata govoreći da njemačkim državljani ne bi trebali “dopustiti ljudima da im se približe”

Kriminalni napadi nožem su porasli u Njemačkoj za oko stravičnih 1200% u posljednjih deset godina.

Službene brojke o povezanosti između migranata i napada nožem uglavnom sakrivene od očiju javnosti.

Otkada je Njemačka uvezla oko 2 milijuna uglavnom muslimanskih migranata, zločin napada nožem je skočio za 600 posto.

Njemačko ministarstvo za obitelj otkrilo je da postoji korelacija između vala nasilnog zločina i dolaska migranata, ali su po njima migranti previše zastupljeni u kriminalnoj statistici.

Međutim, prema Herbertu Reulu, ministru unutarnjih poslova Sjeverne Rajne Vestfalije, koji je član stranke CDU Angela Merkel, rješenje kriminala napada noževima koji su povezani sa imigrantima je jednostavno. Nijemci samo trebaju biti “osjetljivi” prema tome.

“Građani će morati biti osjetljiviji”, rekao je Reul, dodajući: “Ne morate nužno dopustiti da se ljudi približe vama.”

Reulov apsurdni savjet sličan je onome kojeg je gradonačelnica Henriette Reker rekla ženama nakon masovnog zlostavljanja stotina žena od strane muslimanskih migranata u gradu Kolnu na Silvestrovo 2015. godine.

Na pitanje novinara o tome kako se žene mogu zaštititi od seksualnog zlostavljanja, Reker je rekla: “Uvijek postoji mogućnost zadržavanja određene udaljenosti više od duljine ruke – to znači da se uvjerite da ne dolazite preblizu ljudima koji vam nisu poznati.”

U još jednom sramotnom primjeru, policija u Finskoj je objavila video u kojem su poticali žene da koriste “silu” kako bi odbili potencijalnog napadača, koji je preporučio ženama da otjeraju muškarca samo sa ispruženim rukama.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,