Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Zaposlenik klinike za pobačaje uhvaćen kako prevozi mrtve bebe u putničkom automobilu kako bi ih ‘reciklirao’ u kamionu za biootpad (VIDEO)

Zaposlenik klinike za pobačaje uhvaćen kako prevozi mrtve bebe u putničkom automobilu kako bi ih ‘reciklirao’ u kamionu za biootpad (VIDEO)

klinika-bebeBudući da istina o strahotama industrije pobačaja i dalje raste, svakim danom saznajemo sve više šokantnih otkrića o tome kako tijela mrtvih beba odlaze iz klinika za pobačaj

“Pro-life” grupa pod nazivom Created Equal je došla do tajne video snimke koja prikazuje radnicu klinike za pobačaje kako prevozi mrtve bebe u putničkom automobilu, a zatim ih donosi u “kamion sa otpadom za sterilizaciju”.

To je sve navodno grubo kršenje državnog zakona.

Evo cijele priče koju je napisao CreatedEqual.org:

Created Equal je otkrio da je u bio tijeku ilegalni prijevoz i transakcija mrtvih beba između klinike Greenville Women’s Clinic u Južnoj Karolini i tvrtke Stericycle koja je najveća tvrtka za preradu biološkog otpada u zemlji.

U tri zasebne prigode, snimljen je video koji prikazuje predstavnicu klinike Greenville Women’s Clinic koja ilegalno prenosi mrtve bebe u putničkom automobilu do kamiona kompanije Stericycle na lokalnoj benzinskoj postaji.

Nakon snimanja videa, Created Equal je poslao snimke u Odjel za zdravlje i kontrolu okoliša Južne Karoline (SCDHED).

Klinike za pobačaje i njihov medicinski otpad su djelići društva i medicine, pa su stoga često prisiljeni provoditi svoje neobične aktivnosti u tajnosti.

Poanta priče je da radnje takvih klinika treba pratiti i snimati! Neprestano ih treba razotkrivati zbog izopačene aktivnosti kartela pobačaja do dana ukidanja abortusa.
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,