Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ┼áVEDSKI REPER STRAHUJE OD ‘OTVORENOG RATA’ NA ULICAMA STOCKHOLMA U ROKU OD 20 GODINA

┼áVEDSKI REPER STRAHUJE OD ‘OTVORENOG RATA’ NA ULICAMA STOCKHOLMA U ROKU OD 20 GODINA

ken-reperKa┼że da razmi┼ílja o preseljenju u Afriku, jer je tamo sigurnije od mjesta gdje je odrastao u ┼ávedskoj

Hip-hop glazbenik Ken Ring ka┼że da strahuje od “otvorenog rata” na ulicama Stockholma u roku od 20 godina i ka┼że da razmi┼ílja o preseljenju u Afriku jer je tamo sigurnije od nekih dijelova ┼ávedske.

U intervjuu sa norve┼íkom dr┼żavnom radio-televizijom NRK, Ring, ─Źiji je brat ubijen, je ukazao na podru─Źje u kojem je odrastao, u Stockholmenskom predgra─Ĺu H├Ąsselbyu, koje je tada bilo mirno i sigurno mjesto za ┼żivot, ali sada je mjesto “otvorenog rata bandi”, nasilnog kriminala i trgovine drogom.

Ring je posebno istaknuo da je val muslimanskih migranata odgovoran problem za trenutnu situaciju, te se tog pitanja dotaknuo još davne 2009. godine.

“Imamo ┼íve vi┼íe imigranata u predgra─Ĺima, a sve ih je vi┼íe i vi┼íe. I to ─çe se kad-tad slomiti”, rekao je glazbenik.

Ring je tako─Ĺer otkrio da razmi┼ílja o preseljenju u Afriku, isti─çu─çi kako ga je njegov sin upitao: “Tata, za┼íto je opasnije u Hasselbyu nego u Nairobiju u Keniji?”

Reperov pogled na ono kako ─çe ┼ávedska izgledati u budu─çnosti je toliko stra┼íno i sivo koliko mo┼że biti.

“Mislim da je prekasno da to nije mogu─çe promijeniti”, rekao je Ring. “U roku od 20 godina imat ─çemo otvoreni rat na ulicama Stockholma.”


Kao ┼íto smo ranije izvijestili, dok ┼ávedska do┼żivljava nevi─Ĺeni povijestni rast nasilnih zlo─Źina i silovanja, a vlasti uhi─çuju, ispituju i ka┼żnjavaju gra─Ĺane koji se kriti─Źki prema tome odnose na Facebooku.

┼ávedski policajac Peter Springare je pod istragom samo zato ┼íto je objavio svoje mi┼íljenje o tome da su “po─Źinitelji kriminalnih djela ro─Ĺeni u inozemstvu” u velikoj mjeri odgovorni za problem silovanja u zemlji.

Broj pucnjava povezanih sa bandama je porastao 43% u posljednje tri godine u ┼ávedskoj, dok slu┼żbene statistike o kriminalu pokazuju da su prijavljena silovanja porasla 34% u posljednjih 10 godina. Broj neprijavljenih silovanja je sigurno tako─Ĺer zna─Źajan.

Nedavna anketa tako─Ĺer je pokazala da se polovica mladih ┼żena u zemlji osje─ça nesigurno kada ┼íe─çe ulicama.

Privatno istra┼żivanje 4142 presude u svezi spolnih delikata na 40 ┼ívedskih sudova izme─Ĺu 2012. i 2014. godine utvrdilo je da je 95,6% silovanja po─Źinjeno od strane ljudi stranog podrijetla.

Niska razina urbanog terorizma i napadi granatama tako─Ĺer su sada uobi─Źajeni u ┼ívedskim migrantskim podru─Źjima. (Infowars)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,