Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKI REPER STRAHUJE OD ‘OTVORENOG RATA’ NA ULICAMA STOCKHOLMA U ROKU OD 20 GODINA

ŠVEDSKI REPER STRAHUJE OD ‘OTVORENOG RATA’ NA ULICAMA STOCKHOLMA U ROKU OD 20 GODINA

ken-reperKaže da razmišlja o preseljenju u Afriku, jer je tamo sigurnije od mjesta gdje je odrastao u Švedskoj

Hip-hop glazbenik Ken Ring kaže da strahuje od “otvorenog rata” na ulicama Stockholma u roku od 20 godina i kaže da razmišlja o preseljenju u Afriku jer je tamo sigurnije od nekih dijelova Švedske.

U intervjuu sa norveškom državnom radio-televizijom NRK, Ring, čiji je brat ubijen, je ukazao na područje u kojem je odrastao, u Stockholmenskom predgrađu Hässelbyu, koje je tada bilo mirno i sigurno mjesto za život, ali sada je mjesto “otvorenog rata bandi”, nasilnog kriminala i trgovine drogom.

Ring je posebno istaknuo da je val muslimanskih migranata odgovoran problem za trenutnu situaciju, te se tog pitanja dotaknuo još davne 2009. godine.

“Imamo šve više imigranata u predgrađima, a sve ih je više i više. I to će se kad-tad slomiti”, rekao je glazbenik.

Ring je također otkrio da razmišlja o preseljenju u Afriku, istićući kako ga je njegov sin upitao: “Tata, zašto je opasnije u Hasselbyu nego u Nairobiju u Keniji?”

Reperov pogled na ono kako će Švedska izgledati u budućnosti je toliko strašno i sivo koliko može biti.

“Mislim da je prekasno da to nije moguće promijeniti”, rekao je Ring. “U roku od 20 godina imat ćemo otvoreni rat na ulicama Stockholma.”

Kao što smo ranije izvijestili, dok Švedska doživljava neviđeni povijestni rast nasilnih zločina i silovanja, a vlasti uhićuju, ispituju i kažnjavaju građane koji se kritički prema tome odnose na Facebooku.

Švedski policajac Peter Springare je pod istragom samo zato što je objavio svoje mišljenje o tome da su “počinitelji kriminalnih djela rođeni u inozemstvu” u velikoj mjeri odgovorni za problem silovanja u zemlji.

Broj pucnjava povezanih sa bandama je porastao 43% u posljednje tri godine u Švedskoj, dok službene statistike o kriminalu pokazuju da su prijavljena silovanja porasla 34% u posljednjih 10 godina. Broj neprijavljenih silovanja je sigurno također značajan.

Nedavna anketa također je pokazala da se polovica mladih žena u zemlji osjeća nesigurno kada šeće ulicama.

Privatno istraživanje 4142 presude u svezi spolnih delikata na 40 švedskih sudova između 2012. i 2014. godine utvrdilo je da je 95,6% silovanja počinjeno od strane ljudi stranog podrijetla.

Niska razina urbanog terorizma i napadi granatama također su sada uobičajeni u švedskim migrantskim područjima. (Infowars)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,