Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » ULTIMATIVNA POVIJESNA PRIJEVARA: Kako je Al Gore postao prvi svjetski ‘ugljični milijarder’ iskorištavanjem ljudskih iracionalnih strahova vezanih za klimu

ULTIMATIVNA POVIJESNA PRIJEVARA: Kako je Al Gore postao prvi svjetski ‘ugljični milijarder’ iskorištavanjem ljudskih iracionalnih strahova vezanih za klimu

algore-milijarderJedna od najvećih prijevara 21. stoljeća započela je s bivšim potpredsjednikom SAD-a Al Goreom koji je utjecajno predstavio koncept “globalnog zatopljenja” svijetu

Sada je istina o “Goreovom globalno zagrijavanju” postala muljaža koju je dokumentirao u svojoj novoj knjizi Marc Morano, pod naslovom “Politički Nekorektan Vodič za Klimatske Promjene”, koja je dostupna u knjižarama Barnes i Noble .

Na prijelazu stoljeća, Al Goreova imovina iznosila je između 780.000 dolara i 1,9 milijuna dolara.

Nakon godina obeshrabrivanja i širenje straha u javnosti sa “prijetnjom globalnog zatopljenja” i uvjeravanjem zakonodavaca da ulažu novac poreznih obveznika u inicijative klimatskih promjena, Goreovo se bogatstvo višestruko povećalo.

Do 2007. godine Goreova “neto vrijednost” bogatstva bila je “veća od 100 milijuna dolara”. Gore je uspješno iskoristio klimatsku paniku kako bi utjecao na vladu da investira u gospodarske sektore u koji su bili pod utjecajem i spremni za profit.

Pod Obaminom administracijom, novac poreznih obveznika preplavio je Goreove investicije, sa paketima poticaja “energetskim projekatima” koji su omogućili Goreu ogroman publicitet.

Al Gore, prvi svjetski “ugljični milijarder”

Znanstvenik sa MIT-a Richard Lindzen je prozvao Gorea zato što je želio postati prvi “karbonski milijarder” u svijetu.

Gore je do 2008. godine sakupio svoje bogatstvo preko 300 milijuna dolara u kampanju za promicanje klimatskih strahova, a istodobno nudeći rješenja za smanjenje emisije ugljika od kojih su imale koristi tvrtke u koje je uložio novac.

U stvari, kada je Gore izjavio da želi postati prvi “ugljični milijarder” Obamina vlada je uvela rješenje za “obnovljivu energiju” u gospodarstvo, te je uložila u četrnaest Goreovih tvrtki preko 2,5 milijarde dolara zajmova, potpora i poreznih olakšica. Doista, Gore je postao prvi “ugljični milijarder”.

Kongresnik Fred Upton iz Michigana je prozvao Gorea da koristi svoj krug utjecaja u investicijskom svijetu i Washingtona, da bi dobio sredstva od poreznih obveznika.

“Globalno zagrijavanje” nije učinilo ništa osim što je Al Gorea i njegove prijatelje napravilo bogatima, kroz dobivanja milijardi dolara poreznih obveznika SAD-a.

Zagovornici globalnog zatopljenja prijete skepticima dok budućnost izgleda sjajno za sve “ugljične milijardere” koji žele imati koristi od geoinženjeringa

Tamo gdje se vrti velika količina novca da se održi dogma, postoji prijetnje prema onima koji kritički i činjenično izazivaju one koji provode tu dogmu.

To je upravo ono što se dogodilo tijekom godina kada se znanstvenici nisu slagali sa teorijom “globalnog zatopljenja”.

U 2014. godini Gawkerova internetska stranica pozvala je da se negativni antagonisti klime moraju suočiti sa zatvorskim kaznama. Naslovi poput “Uhićenik protiv klimatskih promjena” napadali su skeptike globalnog zatopljenja tako što su ih nazivali “kriminalno nemarnima” i pisali su da je “Vrijeme da se kažnjava lažljivce koji osporavaju klimatske promjene”.

Lažni ambientalni znanstvenik David Suzuki pozvao je da čelnike vlade koji su skeptični prema globalnom zagrijavanju – budu “bačeni u zatvor.”

“Stvarno vjerujem da bi ljudi poput bivšeg premijera Kanade trebali biti bačeni u zatvor zbog namjerne sljepoće” – izjavio je.

Dogmatski rat oko količine ugljičnog dioksida u atmosferi će dovesti do više izračunatih ulaganja. Najnovija rješenja za suzbijanje “globalnog zatopljenja” su sheme geoinženjeringa.

Znanstvenici poput Davida Keitha sa Sveučilišta Harvard predlažu načine da se rasprše čestice u gornju atmosferu Zemlje koje će reflektirati svjetlost kako bi blokirale sunčevu toplinu.

Kompanije će imati koristi od špricanja Zemljinog neba sumporom, aluminijem, litijem i barijem. Iako UN više ne podupire “neizvedive” projekte geoinženjeringa, investitori će tražiti nove načine i “rješenja” za globalno zatopljenje prskanjem svjetskog neba kemikalijama.

Korupcija Al Goreovog križarskog pohoda globalnog zatopljenja nastavit će se u budućnost, budući da moćnici pokušavaju zaraditi na strahovima vezanih za klimu. (Climatedepot)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , ,