Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » IZNIMKA POSTALA PRAVILO: Masovni ubojica u ┼íkoli na Floridi je ‘bio na lijekovima’ i mislio da se nalazi u video igri

IZNIMKA POSTALA PRAVILO: Masovni ubojica u ┼íkoli na Floridi je ‘bio na lijekovima’ i mislio da se nalazi u video igri

pucac-floridaGotovo svaka masovna pucnjava u posljednjih 20 godina ima jednu zajedni─Źku stvar … i to nije ORU┼ŻJE

To su zapravo psihijatrijski lijekovi.

A sada, nikoga ne iznena─Ĺuje ono ┼íto je u─Źinio Nikolas Cruz, ubojica 17 u─Źenika i osoblja u srednjoj ┼íkoli na Floridi, koji navodno uzima lijekove za mentalno zdravlje, pi┼íe Miami Herald.

U pri─Źi pod naslovom “Osumnji─Źeni biv┼íi u─Źenik za pucnjavu u ┼íkoli na Floridi ozna─Źen kao prijetnja”, Miami Herald opisuje Nikolasa Cruza kao “problemati─Źnog tinejd┼żera sa nekoliko prijatelja i opsesivnim interesom za oru┼żje”.

Pri─Źa citira njegovu ro─Ĺakinju Barbaru Kumbatovich, koja je “rekla da vjeruje da je Nikolas Cruz bio na lijekovima zbog emocionalne krhkosti”.

Ostali medijski izvori – ─Źak i Washington Post – izvijestili su da je Cruz tretiran u klinici “mentalnog zdravlja” koje su, naravno, poznate po doziranju bolesnika sa psihijatrijskim lijekovima koji mijenjaju um.

Psihijatrijski lijekovi su zajedni─Źka poveznica u gotovo svim ┼íkolskim pucnjavama i masovnim ubojstvima

Web stranica PsychDrugShooters.com detaljira više od 100 školskih pucnjava koje su proveli pojedinci koji su uzimali psihijatrijske lijekove.

Mediji predvidljivo iskori┼ítavaju svaku ┼íkolsku pucnjavu kako bi potaknuli svoj program za ukidanje Drugog amandmana i oduzimanja oru┼żja od gra─Ĺana koji po┼ítuju zakone, pretvaraju─çi Sjedinjene Dr┼żave Amerike u policijsku dr┼żavu u kojoj korumpirana vlada ima monopol nad oru┼żjem.


Ali oni odbijaju razmotriti u─Źinke psihijatrijskih lijekova koji mijenjaju um, ┼íto se pojavljuje u gotovo svakoj ┼íkolskoj pucnjavi u zadnje vrijeme.

Psihijatrijski lijekovi uzrokuju promjene kod ubojica tako da oni vjeruju da igraju video igru

Radno objašnjenje psihijatrijske povezanosti sa masovnim pucnjavama jest da psihijatrijski lijekovi uzrokuju kod ubojica da vjeruju da igraju video igru.

Lijekovi odvajaju njihov mozak od stvarnog svijeta, a akcije koje poduzimaju ne izgledaju “stvarno” za njih.

Jedan od na─Źina na koji SSRI lijekovi i ostali psiholo┼íki lijekovi zapravo funkcioniraju jest odspajanje mozga od emocionalne stvarnosti.

To se uobi─Źajno smatra “tretmanom” za “depresiju”.

Posebno, takvi lijekovi zapravo ne rje┼íavaju uzrok depresije. Oni samo uzrokuju da se pojedinci mentalno odvoje od njihovog stvarnog ┼żivota, ┼íto uzrokuje da depresija izgleda tako daleko (ili nije realna).

Taj isti biokemijski mehanizam, u kombinaciji sa uznemirenom osobom koja je mogla biti podvrgnuta ekstremnim zlostavljanju od strane kolega iz razreda, mo┼że uzrokovati da osoba provede masovnu pucnjavu kao da igra videoigru.

Njima se to ne ─Źini realno sve dok lijek ne prestane djelovati, u tom trenutku izra┼żavaju ekstremnu tugu kad jednom shvate da su njihova djela bila stvarna. Upravo se to doga─Ĺa s Nikolas Cruzom.

Dok Amerika ne shvati ozbiljno vezu izme─Ĺu psihijatrijskih lijekova i masovnih pucnjava, nikada ne─çe rije┼íiti ovaj problem (i o─Źekuje se jo┼í vi┼íe masovnih pucnjava).
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,