Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » IZNIMKA POSTALA PRAVILO: Masovni ubojica u školi na Floridi je ‘bio na lijekovima’ i mislio da se nalazi u video igri

IZNIMKA POSTALA PRAVILO: Masovni ubojica u školi na Floridi je ‘bio na lijekovima’ i mislio da se nalazi u video igri

pucac-floridaGotovo svaka masovna pucnjava u posljednjih 20 godina ima jednu zajedničku stvar … i to nije ORUŽJE

To su zapravo psihijatrijski lijekovi.

A sada, nikoga ne iznenađuje ono što je učinio Nikolas Cruz, ubojica 17 učenika i osoblja u srednjoj školi na Floridi, koji navodno uzima lijekove za mentalno zdravlje, piše Miami Herald.

U priči pod naslovom “Osumnjičeni bivši učenik za pucnjavu u školi na Floridi označen kao prijetnja”, Miami Herald opisuje Nikolasa Cruza kao “problematičnog tinejdžera sa nekoliko prijatelja i opsesivnim interesom za oružje”.

Priča citira njegovu rođakinju Barbaru Kumbatovich, koja je “rekla da vjeruje da je Nikolas Cruz bio na lijekovima zbog emocionalne krhkosti”.

Ostali medijski izvori – čak i Washington Post – izvijestili su da je Cruz tretiran u klinici “mentalnog zdravlja” koje su, naravno, poznate po doziranju bolesnika sa psihijatrijskim lijekovima koji mijenjaju um.

Psihijatrijski lijekovi su zajednička poveznica u gotovo svim školskim pucnjavama i masovnim ubojstvima

Web stranica PsychDrugShooters.com detaljira više od 100 školskih pucnjava koje su proveli pojedinci koji su uzimali psihijatrijske lijekove.

Mediji predvidljivo iskorištavaju svaku školsku pucnjavu kako bi potaknuli svoj program za ukidanje Drugog amandmana i oduzimanja oružja od građana koji poštuju zakone, pretvarajući Sjedinjene Države Amerike u policijsku državu u kojoj korumpirana vlada ima monopol nad oružjem.

Ali oni odbijaju razmotriti učinke psihijatrijskih lijekova koji mijenjaju um, što se pojavljuje u gotovo svakoj školskoj pucnjavi u zadnje vrijeme.

Psihijatrijski lijekovi uzrokuju promjene kod ubojica tako da oni vjeruju da igraju video igru

Radno objašnjenje psihijatrijske povezanosti sa masovnim pucnjavama jest da psihijatrijski lijekovi uzrokuju kod ubojica da vjeruju da igraju video igru.

Lijekovi odvajaju njihov mozak od stvarnog svijeta, a akcije koje poduzimaju ne izgledaju “stvarno” za njih.

Jedan od načina na koji SSRI lijekovi i ostali psihološki lijekovi zapravo funkcioniraju jest odspajanje mozga od emocionalne stvarnosti.

To se uobičajno smatra “tretmanom” za “depresiju”.

Posebno, takvi lijekovi zapravo ne rješavaju uzrok depresije. Oni samo uzrokuju da se pojedinci mentalno odvoje od njihovog stvarnog života, što uzrokuje da depresija izgleda tako daleko (ili nije realna).

Taj isti biokemijski mehanizam, u kombinaciji sa uznemirenom osobom koja je mogla biti podvrgnuta ekstremnim zlostavljanju od strane kolega iz razreda, može uzrokovati da osoba provede masovnu pucnjavu kao da igra videoigru.

Njima se to ne čini realno sve dok lijek ne prestane djelovati, u tom trenutku izražavaju ekstremnu tugu kad jednom shvate da su njihova djela bila stvarna. Upravo se to događa s Nikolas Cruzom.

Dok Amerika ne shvati ozbiljno vezu između psihijatrijskih lijekova i masovnih pucnjava, nikada neće riješiti ovaj problem (i očekuje se još više masovnih pucnjava).
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,