Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA: SIRIJSKI IZBJEGLICA BACIO PSA KROZ PROZOR JER GA JE NERVIRAO

NJEMAČKA: SIRIJSKI IZBJEGLICA BACIO PSA KROZ PROZOR JER GA JE NERVIRAO

pas-hitnaZa ovakve stvari na Zapadu ljudi idu nekoliko godina u zatvor, no činjenica je da se u Europi loš odnos prema životinjama povećao priljevom muslimanskih migranata

27-godišnji Sirijski izbjeglica ubio je psa bacajući ga kroz prozor trećeg kata, jer je bio ljut zbog njegove prisutnosti, prema izvješću iz Njemačke.

Mali buldog je bačen kroz prozor u zajedničkom stanu u južnom njemačkom gradu Straubingu. Prema policijskim izvješćima, sirijski migrant je “bacio bespomoćnu životinju kroz prozor”, jer je bio “ljut” zbog prisutnosti psa, piše Infowars.

Radnici za spašavanje životinja borili su se da održe psa na životu tijekom petka navečer do subote ujutro, ali su bili neuspješni.

Video snimke objavljene na Facebooku pokazuju kako su psa prevozili u hitnoj veterinarskoj pomoći.

Prilika muslimanskih migranata u Europu je donio svojevrsne priče o uznemiravanju i zlostavljanju životinja.
 

 
U srpnju je sredovječna žena koja je šetala sa svojim psima u parku u Beču bila hospitalizirana nakon brutalnog napada Somalijskog migranta koji je bio “uvrijeđen” njezinim kućnim ljubimcima.

Migrantica je kazala: “Životinje su nečiste!” Dok je njezin suprug rekao ženi: “Ne želimo pse u našoj blizini – oni su prljavi!”

U travnju prošle godine, službeni Twitter profil policije u Frankfurtu je objavio upozorenje u javnosti da se žileti nalaze hrani za pse, što su mnogi povezali sa prilivom muslimanskih migranata.

Priče muslimanskih taksista koji odbijaju klijente sa psima također su uobičajene.

Video iz 2016. prikazuje muslimanskog taksistu u Velikoj Britaniji koji je odbio pružiti prijevoz slijepom čovjeku sa psom vodičem jer je vožnja s psom u automobilu protiv njegove vjere, unatoč tome što je kršio Zakona o diskriminaciji invalidnosti iz 1995. godine.
 

 
Prema veterinarskom kirurgu Dr. Ayoubu M. Banderkeru, “Zlostavljanje, okrutnost i/ili zanemarivanje životinja dio su mnogih društvenih problema koje ugrožavaju muslimansku zajednicu”.

U islamu psi se vide kao nečisti i muslimani su upućeni da ne dolaze u dodir s njima. To potiče zlostavljanje i zanemarivanje pasa diljem zemalja Bliskog istoka.

Maltretiranje, mučenje i ubijanje kućnih ljubimaca još je jedan oblik “kulturnog obogaćenja” kojeg je Europa uvezla sa Istoka.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,