Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Illuminati, MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » BIVŠI MINISTAR OBRANE: ILUMINATI POSTOJE I TAJNO UPRAVLJAJU SVIJETOM

BIVŠI MINISTAR OBRANE: ILUMINATI POSTOJE I TAJNO UPRAVLJAJU SVIJETOM

ministar-iluminati‘Preferirani ideal bi bio inkluzivno jedno svjetsko gospodarstvo kojim dominiraju Sjedinjene Države’, rekao je on

Bivši kanadski ministar obrane Paul Hellyer izjavio je kako tajna globalna elita upravlja svijetom i odlučna je u uvođenju jedne svjetske vlade.

“Imate tajnu kabalu koja zapravo pokreće svijet i uspjela je zadržati i prikriti tehnologiju pod svojim okriljem sve dok ne zarade bilijune dolara od nafte”, rekao je na nedavnoj lipanjskoj konferenciji Alien Expoa.

“Preferirani ideal bi bilo inkluzivno jedno svjetsko gospodarstvo kojim dominiraju Sjedinjene Države.

U ovom stadiju postoji spajanje Vijeća inozemnih odnosa i američkog State Departmenta, koje je krajem 1941. godine stvorilo posebni odbor za “pozitivno planiranje” savjetodavnog odbora o pozitivnoj vanjskoj politici”.

“To je bilo sjeme Novog svjetskog poretka, i od tada rade na tome”, dodao je.

Američki se narod mora probuditi i okupiti kako bi zahtijevao da se establišment izjednači s njima i uvede ekološki čistu i potisnutu tehnologiju i spriječi uspostavu Novog svjetskog poretka na trošak čovječanstva, rekao je Hellyer.

“I to se neće mijenjati sve dok se stotine tisuća ljudi ne sastave zajedno i kažu ‘moramo tražiti alternativnu energiju, recite nam što se događa i promijenite prioritete kako biste spasili svijet za buduće generacije umjesto da ga okrećete prema ratorvima.”

To je razlog zašto globalisti mrze predsjednika Trumpa: on predstavlja egzistencijalnu prijetnju planovima Novog svjetskog poretka, u skladu sa The Economist.

“Međunarodni poredak koji se temelji na pravilima koji se pojavio iz olupina drugog svjetskog rata je bio ogroman napredak u bilo kojem prethodnom razdoblju”, navodi se u članku.

“Ali liberalni internacionalizam sada je pod napadom sa mnogih strana. Američka doktrina Donald Trumpa se sada eksplicitno odbija.”
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Illuminati, MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,