Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KALIFORNIJA NA NOGAMA: Sudac smanjio pedofilu zatvorsku kaznu tvrdeći da je 3-godišnjakinja ‘tražila’ da bude silovana

KALIFORNIJA NA NOGAMA: Sudac smanjio pedofilu zatvorsku kaznu tvrdeći da je 3-godišnjakinja ‘tražila’ da bude silovana

sudac-kaliforniajKalifornijski sudac je izazvao zgražanje nakon smanjenje kazne za 15 godina zatvora pedofilu osuđenom za silovanje 3-godišnjeg djeteta

Sudac Vrhovnog suda M. Marc Kelly je srezao zatovrsku kaznu silovatelju na deset godina sa 25 godina tvrdeći da „on nije namjeravao naškoditi” 3-godišnjoj djevojčici koju je silovao.

Također je podupro zahtjev optuženog silovatelja Kevin Rojanoa da je djevojčica inicirala čin sodomije. Rojano je rekao u svojoj obrani da ga je „ona zamolila da to učiniti.„

Rojano je osuđen 3. prosinca za sodomiziranje djeteta mlađeg od 10 godina starosti i lascivnog akta s maloljetnikom. Pedofil je prvotno osuđen na 25 godina zatvora, piše Huffingtonpost.

No sudac Kelly je zatim skratio ogromnih 15 godina zatvora u presudi, rekavši da bi to onda bila „okrutna i neobična kazna” kada bi se nametnula maksimalna kaznu zatvora.”

Tužitelji su rekli da je Rojano igrao video igare 4. lipnja u garaži svoje kuće u Santa Ani kada je 3-godišnjakinja dolutala, a istražitelji su rekli da je čovjek postao seksualno uzbuđen od strane djeteta kada ju je napao.

Majka djeteta nije bila u mogućnosti doći do svoje kćerke u zaključanoj garaži dok ju je tražila, a tužitelji su rekli da je Rojano pokrio usta djeteta da se ne bi deralo.

Rojano je nakon toga pustio djecojčicu iz garaže, a njezina majka nije znala za zlostavljanja dok se njezina kći nije žalila na bolove.

„U potrazi za činjenicama u slučaju gospodina Rojana, način na koji je počinjeno to djelo nije tipično za grabežljivu i nasilnu brutalnu sodomiju u slučaju djece” – tvrdio je sudac u svojoj odluci.

„Gospodin Rojano nije tražio ili uhodio (žrtvu).

„On je igrao video igrice, a ona je dolutala u garažu.

„On je neobjašnjivo postao seksualno uzbuđen, ali nije svjesno namjeravao nauditi žrtvi, kada ju je seksualno napao .”

Sudac Kelly je također rekao da Rojano, koji je bio zlostavljan kao dijete, je zaslužio pomilovanje jer je rekao kako žali da je sodomizirao 3-godišnju djevojčicu.

„Nije bilo nasilja ili bešćutnog zanemarivanja dobrobiti žrtve.”

Tužitelji su rekli da se oštro protive „nečuvenom” odlukom suca da smanji kaznu gospodina Rojanoa i planiraju uložiti žalbu na presudu. (Baxter Dmitry,YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,