Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » UPOZORENJE LIJEČNIKA: Dobiti gripu je sigurnije nego primiti cjepivo protiv gripe

UPOZORENJE LIJEČNIKA: Dobiti gripu je sigurnije nego primiti cjepivo protiv gripe

cijepljenje-dijeteSezona gripe je ponovo među nama, a ove godine mainstream mediji divljaju objavljujući izvješća o novom smrtonosnom soju „divlje” gripe koja kruži među populacijom i koja je iznimno zarazna

No, prije nego što otrčite u panici kod liječnika da bi dobili cjepivo protiv gripe kao „zaštitu”, možda želite pobliže pogledati na ono što znanost ima za reći o sigurnosti i učinkovitosti tih hiper cjepiva, piše NaturalNews.

Tijekom nedavnog intervjua istinska zastupnica protiv cijepljenja dr. Suzanne Humphries je podijelila svoje znanje o cjepivima protiv gripe, objašnjavajući kako su je nuspojave koje je ona promatrala motivirale da još dublje istraži prirodu cjepiva u cjelini.

#U tom procesu, ona je otkrila da cjepivo protiv gripe ne radi, i često uzrokuju više problema nego što spriječava ono što nam govore.

Njezina knjiga “Dissolving Illusions” je ispunjena ovim informacijama, također. Ona govori o pojmovima kao što je poboljšanje ovisnosti o antitijelima, fenomen kojeg induciraju cjepiva u kojem proteini koji inače spriječavaju viruse od ulaska u stanice zapravo olakšavaju njihovu invaziju.

Ona također raspravlja o drugim pojmovima poput originalnog antigenskog mehanizma, također poznatog kao Hoskinsov efekt, u kojem u osnovi cjepivo oštećuje imunološki sustav koji poništava sposobnost tijela da se prirodno obranu od bolesti.

Dr. Humphries je dobro upućena u te i mnoge druge aspekte cijepljenja o kojima većina njezinih kritičara vjerojatno nikada nisu ni čuli, a kamoli ih razumjeli.

I još mnogo toga ona javno iznosi kroz njezino razumijevanje cjepiva protiv gripe, koje, kako ona kaže, je u potpunosti beskorisno u većini slučajeva, i radi više štete od pomoći. Mediji voli širiti priče da ljudi umiru lijevo i desno, jer oni nisu primili njihovo cjepivo protiv gripe, ali dr. Humphries ukazuje na to da su cjepiva najvjerojatniji krivac.

„Neki od znanstvenika koji zagovaraju cijepljenje su već pisali o tome tijekom godinama”, kaže dr. Humphries o zajedničkoj pojavu da cjepivo protiv gripe zapravo zaraze ljude gripom – ili još gore.

„Postoji jedna velika studija koja je pokazala da nakon što se cjepite protiv gripe, 4-5 puta više je vjerojatno da će dobiti ili drugačiji soj infekcije gripe ili virusne infekcije koje mogu biti vrlo neugodne, kao što su coksackievirus and ehovirus – i oni vas zapravo mogu paralizirati.

Oni mogu biti jako gadni, neugodni virusi, i rade štetu, što je dokazalo istraživanje u kojem je druga skupina dobila placebo otopinu … a te studije su objavljene i mogu dokazati da je ono što govorimo zapravo istina.”

Daleko je bolje samo jesti i živjeti zdravo, nego se cijepiti

Kao nefrolog, dr. Humphries je primijetila dosta slučajeva oštećenja jetre povezanih sa cjepivima protiv gripe. To može biti povezano sa infekcijama koje nisu vezane za gripu što stavlja ogroman pritisak na tjelesne sustave kao što je jetra, što za mnoge pacijente završava razvojem bolesti jetre.

Puno je bolje, kako on smatra, da ne primate cjepivo protiv gripe – ili bilo koje drugo cjepivo – jer je ljudsko tijelo prirodno opremljeno ne samo da se bori protiv patogenih napadača, već da i razvija imunitet prema njima. I za razliku od „imuniteta” koje nam daje cjepivo, za koje se ne zna koliko traje, prirodni imunitet traje doživotno.

„Ja sam prilično mnogo proučavala cjepiva više nego bilo koji drugi subjekt u medicini – više nego što sam proučavala nefrologiju, a vjerojatno i više sati nego što sam provela na medicinskom sveučilištu, jer sa bila jako potaknuta da to učinim„ – kaže Humphries.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,