Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Promotorica cijepljenja ameriÄke televizije ABC hospitalizirala svoju kćer nakon cijepljenja protiv gripe

Promotorica cijepljenja ameriÄke televizije ABC hospitalizirala svoju kćer nakon cijepljenja protiv gripe

cijepljenje-lijecnicaSuradnica televizije ABC News, lijeÄnica Jennifer Ashton, koja svakodnevno promovira cjepivo protiv gripe svaki dan na TV-u, priznala je da je njezina kćer bila u bolnici zbog gripe ubrzo nakon primitka cjepiva protiv gripe

Kao glavni medicinski suradnik televizije ABC, kao i kolumnistica magazina Cosmopolitan, lijeÄnica Jennifer Ashton je koristila svoju platformu, da bi na dnevnoj bazi poticala sve graÄ‘ane da se cijepe protiv gripe.

Međutim, to nije pomoglo njezinoj kćeri, koja je hospitalizirana nedugo nakon primanja cjepiva.

Objavljivom na Twitteru, dr. Jennifer Ashton je zahvalila „Čudesnim medicinskim sestrama i lijeÄnicima†za brigu o njezinoj kćeri. No ona se nije zaustavila na pitanje zaÅ¡to je njezin kćer dobila gripu nakon imunizacije – ili da li je cjepivo protiv gripe bilo izrok bolesti.

Ona takoÄ‘er nije prestala sa reklamiranjem cjepiva protiv gripe masama, Äak i nakon Å¡to joj je kći bila hospitalizirana.

Jedan drugi lijeÄnik AmeriÄkog Centra za kontrolu bolesti je upozorila kako bi ovogodiÅ¡nje „katastrofalno†cjepivo protiv gripe moglo biti odgovorno za smrtonosnu epidemiju gripe koja je pogodila zemlju.

„Neki od pacijenata koje sam ja cjepio ove godine protiv gripe su umrliâ€, rekao je lijeÄnik i dodao: „Ne zanima me tko si, ali me to zaista straÅ¡i.â€

„Vidjeli smo ljude koji umiru u cijeloj zemlji zbog gripe, i jedna stvar je gotovo zajedniÄka svima njima – oni su se svi cijepili protiv gripe.â€

LijeÄniÄka iskustva da pacijenti umiru od gripe nakon primitka cjepiva protiv gripe nažalost su neuobiÄajena. Osam stanovnika okruga Santa Barbara je umrlo od gripe u zadnja dva tjedna. Sedam od njih je bilo cijepljeno protiv gripe.

Ovaj smrtonosni uzorak se replicira po cijeloj zemlji. Ipak, zdravstveni djelatnici i dalje govore ljudima da prime cjepivo protiv gripe, iako ono ne funkciionira ove sezone. Zdravstveni dužnosnici su poÄeli priznavati da je ove godine cjepivo samo 10% uÄinkovito.

Mnogi medicinski struÄnjaci već se sada slažu da je važnije sebe i svoju obitelj zaÅ¡tititi od cjepiva protiv gripe nego od same gripe. (Baxter Dmitry,YNW)
 

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,