Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » RATOVI za vodu će postati sve češći diljem naše planete, a potražnja za svježom vodom će dostići potražnju za hranom

RATOVI za vodu će postati sve češći diljem naše planete, a potražnja za svježom vodom će dostići potražnju za hranom

navodnjavanje-poljeVoda je dragocjena roba, i bez nje ne možemo uzgajati hranu i preživjeti

Ipak, industrijska poljoprivreda troši šokantne količine vode, pomoću otvorenog navodnjavanja i oslanjajući se na zalihe pitke vode u neučinkovitom uzgoju hrane.

Ako se nadamo da ćemo zadovoljiti zahtjeve rasta broja ljudske populacije, moramo očuvati naše vodne resurse kroz održive poljoprivredne metode, kao što su permakultura i ekološka poljoprivreda.

Uz mnoge od najvećih svjetskih izvora pitke vode koji se sada iscrpljuju do kraja, mnogi izvori “fosilne” pitke vode koji gasi žed u našem svijetu će biti potrošeni do kraja godine 2050. godine.

Globalni kolaps opskrbe hranom sada je neizbježan, osim ako se tehnike proizvodnje hrane dramatično ne promjene prema prema održivoj praksi.

Nedostatak hrane, usput takoder znači masovne socijalne nemire, revolucije i rušenja svjetskih vlada.

Izgladnjivanje neminovno dovodi do bolesti, patnje i masovne smrti.

Unatoč nadolazecem kolapsu hrane, propagandisti poljoprivrede nam govore da će genetski modificirani usjevi riješiti sve svjetske probleme vezane za glad, ali oni odbijaju priznati da GMO treba vodu za rast, i više nego ne-GMO.

Niti jedan znanstvenik ne može napraviti biljku koja može rasti bez vode, što znači da voda postaje ograničavajući faktor za proizvodnju hrane, a ne genetika.

Pogledajte dokumentarni film koji govori o tome:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , , ,