Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Putin obećao da će pokrenuti ‘prvi Svjetski odbor za ispitivanje sigurnosti cjepiva’

Putin obećao da će pokrenuti ‘prvi Svjetski odbor za ispitivanje sigurnosti cjepiva’

putin-cjepivoPredsjednik Putin je obećao da ce provesti prvu svjetsku istragu vezanu za sigurnost cjepiva ako bude ponovno izabran 2018. godine, tvrdeći da „farmaceutske tvrtke stoje iza epidemija kroničnih bolesti i invalidnosti i da moramo saznati što se dogada„

Americke tvrtke za cjepiva trenutno nisu vezane zakonom o testiranju sigurnosti cjepiva, a Kongres je donio taj zakon u 1996. godini kako bi se spriječile tužbe protiv proizvodača lijekova zbog posljedica nuspojava izazvanih cijepljenjem.

„Jasno je da su cjepiva izazvala tešku i cjeloživotno štetu mnogih pojedinaca. Moramo saznati zašto. Moramo saznati koja su sigurna, a koje nisu sigurna.”

„Ne postoje dugoročna ispitivanja sigurnosti cjepiva, mislim na višemjesečna i višegodišnja istraživanja o bilo kojem cjepivu za djecu koje je danas u uporabi.”

Javno zdravstvo je uvijek bio fokus Putinovog predsjedništva i on priprema mnoštvo novih zakona s namjerom da ostavi iza sebe naslijede velikog zdravstvenog reformatora.

„Cjepiva se samo individualno testiraju na sigurnost, ali ona se primjenjuju u različitim kombinacijama, u potpuno neprovjerenim cjepivima i do osam u isto vrijeme. Mnogi visoko obrazovanih ljudi vjeruju da je to nepromišljeno.”

Ruski predsjednik takoder je dao naslutiti da vjeruje da je nekontrolirani rast industrije cjepiva možda odigrao ulogu u povećanju stope dijagnoze autizma.

„Možete li mi pogledati u oči i reci da nije došlo do ogromnog povećanja broja djece sa autizmom u svijetu, i da se to nije poklopilo sa proizvodnjom tih neprovjerenih cjepiva?„

Razumljivo je da je predsjednik Putin osobno zatražio istragu. Instinktivno ne vjerujuci Agendi koja se provodi u industriji cjepiva (želeći istražiti stanje stvari u svezi cjepiva), Farmaceutskoj industriji i zapadnim vladama, ona će inzistirati na tome da formulira čvrst i izravan odgovor koji će održati ruske gradane zdravima u budućosti.

Postoji veliki sukob interesa izmedu vladinih agencija koje reguliraju cjepiva i korporacija koje odobravaju i proizvode cjepiva.

Ova istraga, će uključivati medunarodno ugledne znanstvenike i vodeće medicinske stručnjake, i neće uključivati smiješne i korumpirane „znanstvenike” koje plaćaju kompanije i koji su spremni reci ili učiniti bilo što za šaku dolara.

S obzirom na činjenicu da su vodeći znanstvenici i liječnici, koji su se usudili izraziti zabrinutost oko prisilnog cijepljenja kojeg provodi država, umrli pod misterioznim okolnostima u SAD-u u posljednjih nekoliko godina, moramo pohvaliti one koji su dovoljno hrabri da i dalje govore o tome.

Ruski predsjednički izbori će se održati od 18. ožujka do 1. travnja 2018. godine. (Baxter Dmitry,YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , ,