Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠVEDSKA VLADA NAVODI U IZVJEŠĆU DA STAVLJANJE RIJEČI ‘IZBJEGLICE’ U NAVODNIKE OZNAČAVA MRŽNJU

ŠVEDSKA VLADA NAVODI U IZVJEŠĆU DA STAVLJANJE RIJEČI ‘IZBJEGLICE’ U NAVODNIKE OZNAČAVA MRŽNJU

svedska-izvjestaj-zastavaPropitkivanje dobi i starosti „djece migranata” se također označava mržnjom

Izvješce objavljeno od strane švedske vladine agencije, kaže da stavljanje rijeci „izbjeglice” u navodnike označava „mržnju”, te da dovodenje u pitanje dob djece migranata je takoder jedan oblik ekstremizma.

Izvješće, koje je objavio institut “Swedish National Defence Research Institute”, je naslovljeno “Bijela mržnja”.

Ona karakterizira švedske „nove medije”, drugim riječima misli se na bilo medije koji slijepo ne slijede politički ispravan narativ, i koji su potencijalna prijetnja demokraciji, povezujući ih sa neonacističkim skupinama.

U izvješcu se definira „mržnja” kao nasilni ekstremizam koji uključuje „izraze govora mržnje” i šale u kontekstu internetskog trolanja. To obuhvaća praksu stavljanja rijeći „izbjeglice” u navodnike što implicitno sugerira da mnogi takvi pojedinci ne bi mogli biti pravi izbjeglice.

Koristeći pojam „djeca bez pratnje” u navodnicima je takoder oblik „mržnje”, navodi se u izvješću, jer se podrazumijeva da bi oni zapravo mogu biti odrasli.

Sama ludost ovog izvještaja razotkrilo je istraživanje švedskog Nacionalnog odbora za lijekove, koji je utvrdio da su tri od četiri takozvana djeteta „izbjeglice” koji su došli u Švedsku – zapravo odrasli.

Nakon što je provedeno rendgensko ispitivanje umnjaka i snimanje zgloba koljena magnetskom kamerom na 581 osoba, rezultati su otkrili da su 442 imigranta bila u dobi od 18 godina na više, a samo 134 su bila mlađa od 18 godina.

Drugim riječima, oko tri od četiri tražitelja azila koji su tvrdili da su djeca, zapravo su odrasli.

Da bude jasno, švedska vlada sada otvoreno tvrdi da govorenje istine o „izbjeglickoj krizi” je čin „mržnje”. To predstavlja nezabilježen napad na slobodu govora i orvelovski znak onoga što će tek doći.

U izvješcu se tvrdi da korištenje citata predstavlja cin „mržnje” zbog neonacistickih skupina koje takoder koriste navodnike kod riječi „holokaust”, kao „način koji pokazuje da se ne slažete s postojanjem holokausta”.

„U izvješću se dalje navodi da rizici u društvu postaju tolerantniji nego netolerantniji. To je prilično hrabra izjava vlasti neke zemlje koja je prihvatila islamsku netoleranciju zapanjujuće razine. Tu je čak i prijedlog vladinog ministra Švedske da se ponovo integriraju borci ISIS-a na povratku u Švedsku, a koji možda još uvijek žele uništiti tolerantno društvo koje ih želi udomiti” piše kolumnist Judith Bergman.

Bergman stavlja u kontrast izvješće „Bijele mržnje” sa prethodnom istragom islamskog ekstremizma švedske vlade, koje je zaključilo da „samo po sebi nije ilegalno suosjećati se sa nasilnim ideologijama.”

„Vladine agencije zadužene za nacionalnu sigurnost, drugim riječima, su napravile svoj način da se zaštiti ‘integritet’ mogućih džihadista iz zabrinutosti za ‘demokratsko društvo’ – društvo koje ti džihadisti žele potkopati i uništiti.

Kao što smo ranije izvijestili, imigrantska geta u Švedskoj su sada toliko opasna da je policija instalirala mikrofone na ulice koji će snimati zvukove žena kako vrište. (Infowars)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,