Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » NOVI DOKAZI: Razotkriven plan Izraelaca da ubiju 6 milijuna Nijemaca trovanjem vodoopskrbe

NOVI DOKAZI: Razotkriven plan Izraelaca da ubiju 6 milijuna Nijemaca trovanjem vodoopskrbe

izraelci-njemackaRazotkriveni zvučni zapisi su otkrili detalje osujećenog plana izraelskih “Osvetnika” koji su htjeli poubijati šest milijuna Nijemaca trovanjem njihove vodoopskrbe, u osveti za holokaust

Prema nizu zapanjujućih zvučnih zapisa nađenih u muzeju u Izraelu i iskopavanih od strane britanskog tima, skupina izraelskih partizana su formirali grupu ubrzo nakon Drugog svjetskog rata, sa zadatkom da ubiju milijune nevinih njemačkih građana, piše Dailymail.

Snimke koje nikada nisu vidjele svjetlo dana – u središtu su novog dokumentarnog filma pod naslovom “Holocaust: The Revenge Plot”, koji će biti premijerno prikazan 27. siječnja.

Snimka je snimljena 1985. godine, kada je njihov preživjeli vođa Vilnius Ghetto i izraelski pjesnik Abba Kovner, umirao od raka i pred smrt dao najdetaljniji prikaz događaja i planova grupe iz 1946. godine.

Snimke su opisale kako su “Osvetnici”, predvođeni Kovnerom i Pasha Reichmannom, financirali svoje aktivnosti sa novčanicama od 5 funti, koje proizvodili Židovi u koncentracijskim logorima i razmjenjivali ih na crnom tržištu.

One tvrde da su kasniji izraelski predsjednici, Chaim Weizmann i Efrajim Katzir imali značajnu ulogu u pomaganju “Osvetnicima” da dođu u posjed otrova koji im je bio potreban za njihov drski plan.

Oni opisuju kako su se agenti Osvetnika infiltrirali u gradski vodovod četiriju njemačkih gradova – Hamburg, Nürnberg, Frankfurt i München – i planirali otrovati zalihe vode te kako su ti planovi osujćeni kada je Kovner uhićen na moru.

Dalje se navodi da su u njihovom drugom pokušaju masovnog ubojstva pokušali otrovati kruh za 50.000 časnika SS-a u logoru ratnih zarobljenika u Nürnbergu i Münchenu, koji je bio uspješniji, i očekivalo se da će imati 2000 žrtava.

G. Merkado je rekao za MailOnline: „Priča o snimci je počela prije nekoliko godina sa Kovnerovim unukom Nimrodu. On se preselio u djedovu staru kuću i kutije sa snimkama su transportirane u muzej.

Novi dokumentarni film kanala Channel 4: “Holocaust: The Revenge Plot”, biti će prikazan 27. siječnja, a u kojem se nalazi šest preostalih živućih Osvetnika, uključujući i preživjela u Auschwitzu Yehuda Maimon, Simcha Rotem – posljednji živući iz ustanka u varšavskom getu – Hasia Warshawski, traumatizirana žena koja se zbog toga nikada nije pojavljivala u javnosti.

Dokumentarac je također ušao u trag Kovnerovog sina Michaela, i djece Osvetnika, Avi i Leopold Vassimana, poznatog kao Poldeck, koji sada ima 93 godine i koji je bio odgovoran za financiranje plana.

On je došao do genijalnog ali i ironičnog plana. Kupovali su novčanice od 5 funti koje su bile štampane u koncentracionim logorima u Njemačkoj i prodavali ih na talijanskom crnom tržištu. „Razlikom koju smo dobili između kupnje i prodaje smo plaćali naše životne troškove” – otkrio je.

Izvršni koproducent dokumentarnog filma Dinah Lord je rekao: “Ovo je nevjerojatna priča koju vrlo malo ljudi zna, rekao je iz perspektive posljednjih preživjelih koji su izravno bili uključeni u plan i na temelju opsežnog istraživanja kojim su pribavljeni novi dokazi.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,