Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PUTIN PODRŽAO PLAN RUSKE ZRAKOPLOVNE KOMPANIJE: Ruski navijači će moći putovati na Svjetsko nogometno prvenstvo za manje od 1 dolar

PUTIN PODRŽAO PLAN RUSKE ZRAKOPLOVNE KOMPANIJE: Ruski navijači će moći putovati na Svjetsko nogometno prvenstvo za manje od 1 dolar

putin-zrakoplovPredsjednik Vladimir Putin je pohvalio inicijativu najvećeg ruskog zrakoplovnog prijevoznika Aeroflota da pruži ruskim navijačima jednosmjerne karte koje će koštati samo pet rubalja (0,09 dolara) tijekom ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva

Izvršni direktor kompanije Aeroflot, Vitalij Saveliev, je rekao da je tvrtka spremna pružiti značajan popust za ruske navijače koji će bodriti reprezentaciju na utakmicama Svjetskog nogometnog prvenstva 2018., dopuštajući im da kupuju jednosmjerne karte za iznimno nisku cijenu od 5 rubalja.

“Nećemo prevoziti ruske navijače besplatno, već ćemo mi to učiniti za 5 rubalja„ – rekao je u četvrtak Saveliev na sastanku sa ruskim predsjednikom.

„Želimo potaknuti sve ruske fanove koji će posjetiti utakmice reprezentacije. Mi ćemo prijevoziti sve ruske navijače na gostujućim utakmicama Svjetskog kupa u bilo koji grad domaćina u skladu s našim rasporedom leta. Cijena za jednosmjernu kartu iznosit će samo pet rubalja, uključujući poreze i nadoplatu za gorivo. Kako bi se izbjeglo puno buke, mi ćemo početi prodavati ulaznice tri dana prije zakazane utakmice„ – istaknuo je.

Ranije ove godine, Aeroflot je imenovan vodećim svjetskim Zrakoplovnim Brandom 2017. na godišnjem World Travel Awardsu u gradu Phu Quoc, Vijetnam.

„The World Travel Awards je oskar u turizmu, te da pobjedite u takvoj prestižnoj kategoriji morate uložiti mnogo godina rada i truda. Danas je kompanija Aeroflot jedan od svjetskih top-20 zrakoplovnih tvrtki po broju putnika„ – Saveliev je komentirao nakon osvajanja prestižne nagrade.

„Ponosan sam što smo prepoznati kao vodeći svjetski zrakoplovne brand. Aeroflot će učiniti sve što može da se ovaj naslov ostane u njihovim rukama„ – dodao je.

Aeroflot je također ove godine nadograđen sa četiri zvjezdice od strane Airline Rating Ocjene za kvalitetu svojih zrakoplovnih usluga i usluga osoblja od strane rejting agencije SkyTrax, te je prepoznat kao globalna zrakoplovna kompanija za 2018. od strane asocijacije Airline Passenger Experience Association (APEX).

U travnju je tvrtka također potpisala ugovor sa klubom engleske Premier lige Manchester United, što znači da će ostati službeni prijevoznik kluba.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,