Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Iračani podigli 10-metarsku božićnu jelku kako bi proslavili poraz ISIS-a – MEDIJI ŠUTE!

Iračani podigli 10-metarsku božićnu jelku kako bi proslavili poraz ISIS-a – MEDIJI ŠUTE!

irak-jelkaStanovnici Bagdada su podigli 10-metarsku božićnu jelku kojim su označili poraz ISIS-a koji je potisnut od strane iračkih snaga sigurnosti

Glasnogovornica Bijele kuće i predsjednika Sarah Sanders se također osvrnula na nevjerojatnu objavu na Twitteru 24. prosinca u svezi velike božićne jelke u Iraku: „Hvala Bogu za predsjednikovo vodstvo u borbi za poraz ISIS-a”:

Ovogodišnja jelka je odraz prošlogodišnjeg drveta kojeg je podigao muslimanski biznismen Yassi Saad koji je tada rekao kako se nada da će božićno drvo pomoći okupiti kršćanske i muslimanske Iračane u novom duhu suradnje dok se njegova zemlja i dalje obnavlja nakon što je oslobođena od tiranije Saddama Husseina.

U 2016. godini, Saad je rekao da mu je cilj bio da se pridruži „našoj kršćanskoj braći u svojem blagdanskom slavlju i da pomognu Iračanima da zaborave svoju patnju.”

Poduzetnik je također istaknuo da ga je 11 metara široko i 25 metara visoko božićno drvo koštalo prošle godine oko 24.000 dolara.

Ovogodišnje stablo je podignuto na istom mjestu i uz vjerojatno također slične troškove.

Nije objavljeno da li je gospodin Saad i ove godine bio uključen u ovogodišnje postavljanje ovog ukrasa.
 


 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,