Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Božićna poruka Kraljice za 2017. godinu: ‘Vlada je nesposobna služiti narodu’

Božićna poruka Kraljice za 2017. godinu: ‘Vlada je nesposobna služiti narodu’

kraljica-cestitkaKraljica Elizabeta je odaslala bombastičnu poruku dok je snimala svoju godišnju Božićnu poruku za BBC, govoreći gledateljima da britanska vlada više nije sposobna služiti narodu Velike Britanije

Prema insajderu BBC-a, mirna i staložena Kraljica je rekla da su „interesi mojeg naroda stavljeni na kraj reda”, pozivajući se na loše vođenje Brexit-a u pregovorima s Europom.

Kraljica je zamolila svoje podanike da se pripreme na sveobuhvatni raspad demokracije, dok se Brexit u potpunosti ne provede u 2018.

Više osoblje palače i ekipa državne televizije BBC ekipa otkazala je snimanje ubrzo nakon što je kraljica odaslala svoje ekspresne bojazni da će „rat kao nikada do sada” možda doći, kako bi se sačuvali interesi elite.

„Naši američki rođaci su pobjegli iz okova tiranije, i mi također to moramo osigurati”, rekla je pred osobljem BBC-a, na što se snimanje otkazalo zbog toga što je shvatila čestitku „previše politički”.

Kasnije tijekom dana božićna poruka je ponovno snimljena, u kojoj je Kraljica odala počast Londonu i Manchesteru za pripremljenost na nedavne ovogodišnje terorističke napade.

U Velikoj Britaniji i na internetu, emitiranje kraljičine božićne poruke je obustavljeno 15 sati na Božić.

U drugim dijelovima Commonwealtha, poruka se prvo emitira na Novom Zelandu u 18:50 sati po lokalnom vremenu od strane televizije Novog Zelanda, u Australiji od strane Australian Broadcasting Corporation u 19:20 sati po lokalnom vremenu, a u Kanadi od strane Canadian Broadcasting Corporation u 10 sati ujutro, što je isto kao i 15 sati u Velikoj Britaniji.

Koliko je popularna kraljičina božićna čestitka?

Prošle godine je 8,1 milijuna gledatelja pratilo božićno emitiranje samo u Velikoj Britaniji. Poruka je bila usredotočena na inspiraciju, i na one u zajednici koji su je inspirirali.

Kraljica je također čestitala timu Velike Britanija za njihov uspjeh na Olimpijskim igrama u Riju i Paraolimpijskim igrama 2016., govoreći: „Inspiraciju hrani aspiraciju”.

Tema ovogodišnjeg govora, je izabrana od strane same kraljice, a prema njenim službenim stranicama, odraz su njezinih vlastititih interese, ali će uvijek biti „motivirana suosjećanjem i brigom za svoj narod.” (Sean Adl-Tabatabai,YNW)
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,