Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » U britanskom državnom vrhu caruje – dobro skrivena pedofilija

U britanskom državnom vrhu caruje – dobro skrivena pedofilija

britanija-pedoBritanska elita ima tajnu koja je, u suštini, javna tajna

Svi znaju za ovaj grijeh, ali se prave da nema ničega. Ta šutnja postaje osobito gromoglasna u svjetlu skandala s ostavkom ministra obrane Michaela Fallona koji je seksualno uznemiravao radijsku voditeljicu Julie Hartley.

Ona je upravo javno objavila je Fallon u svojoj 2002. godini – tijekom kongresa Konzervativne stranke – stavio ruku na koljeno. I svi su to odmah shvatili kao odjek onoga što se sada događa oko hollywoodskog producenta Harvey Wainsteina.

Međutim, istaknula je da se ona ne smatra žrtvom seksualnog napada. Premijerka Theresa May, imajući u vidu Fallonovu izjavu da joj se odavno ispričao, objavila je kako se “incident” smatrao adekvatnim i da Fallon nije morao podnijeti ostavku. No, ipak je to učinio.

Apsurd? Samo na prvi pogled.

Vrlo je moguće da bi maisntream mediji “iskopali” i još više skandaloznih slučajeva Fallonova “udvaranja”. Falon je ostavkom takvo “kopanje” jednostavno preduhitrio.

Najzanimljivije je zapravo kontrast između onoga što je novinarka pripisala Fallonu i onoga što realno vlada unutar britanske elite.

U njihovim ormarima postoje takvi “kosturi” da ruka na koljenu novinarke jednostavno izgleda kao “dobar posao”.

Prava tajna su homoseksualne sklonosti malog dijela najistaknutijih predstavnika vladajuće klase. A te sklonosti podržava metoda obrazovanja engleske aristokracije kroz zatvorene elitne škole za dječake.

U svim tim internatima sodomija se proširila među predavačima i među učenicima.

Čak i glavni problem nije homoseksualnost, nego pedofilija, a to je kazneno djelo.

Ne može se reći da se u Engleskoj o tome nije govorilo, ali su se takvi razgovori završavali – ničim.

Sjetimo se: početkom osamdesetih godina, zastupnik Jeffrey Dickens je optužio jednog od ministara vlade Margaret Thatcher za pedofiliju i tvrdio da postoji čitava takva ilegalna organizacija. Nije bilo istrage, a Dickens je umro 1995. godine.

Posljednjih godina pokazalo se da je Dickens 1983. godine dao cijeli dosje o “pedofilima na visokoim položajima” ministru unutarnjih poslova Leon Brienomu. Dokumenti iz tog dosjea su bili tajni, a 2014. godine otkriveno je da su uništeni.

Ne samo “Dosije Dickens”, već i 113 drugih dokumenata o istoj temi.

Ministarstvo je priznalo da su dokumenti nestali. Došlo je do strašnog skandala. Kraljica je tada upozorila da bi pedofili trebali biti kažnjeni kao teroristi.

Na čelu ministarstva bila je Theresa May, koja je formirala komisiju za istragu, a ne njezino čelo je postavila – ženu.

Bila je to sutkinja barunica Elizabeth Butler-Sloss, ali joj nije bilo suđeno da bude na čelu komisije. Jer, uskoro je otkriveno da je njezin brat – tužitelj Michael Haywards – 1978. godine zataškao slučaj Petera Heimera, bivšeg ministra, koji je bio osumnjičen za pedofiliju.

Ista sudbina je zadesila i njenu nasljednicu – bivšu gradonačelnicu Londona Fiona Woolf jer se otkrilo da je prijateljica onog bivšeg ministra unutarnjih poslova, koji je 80-ih “izgubio” Dickensov dosje.

Tada se na popisu sa više od 20 pedofila, našli i bivši zastupnici i ministri čije su žrtve bile deseci djece.

Primjerice, u intervjuu za Daily Mirror bivši visoki političar – konzervativac Anthony Gilbertorp – ispričao je da je rukovodstvo (Konzervativne stranke) još 70-ih i 80-ih redovito pravilo večere kojima su, radi razonode, “nazočili dječaci”.

Gilbertorp je spomenuo imena mnogih sada umrlih političara koji su bili uključeni u zlostavljanje djece ili koji su to gledali. Među njima su bili i ministar gospodarstva Kit Jozef, ministar zdravstva Rouds Boyson i državni odvjetnik Michael Haywards.

Imena živih orgijaša nisu spomenuta, ali Gilbertorp je tvrdio da je u njima sudjelovalo i nekoliko ministara Margaret Thatcher, kao i jedan koji je to bio u 2014. godini.

Postoje dokazi da istom krugu pripada i bivši britanski premijer Edward Heath.

U listopadu je grofovija Wiltshire saopćila da bi se Heath, da je živ, našao pod istragom zbog seksualnog nasilja nad djecom, jer ima barem sedam svjedočenja o njegovim pedofilskim prijestupima.

Policija ga je namjeravala saslušati zbog silovanja 11-godišnjeg dječaka, nepristojnog ponašanja prema desetgodišnjaku i seksualnog napada na 15-godišnjaka.

Edward Heath je mrtav, a Westminster čuva tajne živih umije čuvati pod svaku cijenu.

>>NAJVEĆI SLUČAJ U POVIJESTI: Šef policije potvrdio da je bivši britanski premijer silovao desetke djece i da je Vlada ‘to prikrila’…
 
(fakti.org)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,