Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » Teslino najjače oružje protiv gripe (VIDEO)

Teslino najjače oružje protiv gripe (VIDEO)

nikola-gripa„Tesla apsolutno nikada nije išao kod liječnika. Liječio se jednim visokofrekventim transformatorom koji je pravio takve struje koje mogu proći kroz tkiva“

Nikola Tesla prvi je uočio značaj tjelesnog i prirodnog elektriciteta za zdravlje i izrađivao je elektroterapeutske uređaje.

Nevidljivo more valova, koji nas zapljuskuju svake sekunde, ima svoje mirne struje — valove visoke frekvencije i male snage, zatim „pastelne struje“ — vidljiv dio elektromagnetnog spektra, ali i opasne orkanske struje — zračenje vrlo male frekvencije razorne snage.

Svakog trenutka svi ovi valovi se lome i sudaraju oko čoveka i u njemu. Teslino razumijevanje medicine temeljilo se na regenerativnoj terapiji.

„Tesla apsolutno nikada nije išao kod liječnika. Liječio se jednim visokofrekventim transformatorom koji je pravio takve struje koje mogu proći kroz tkiva“, objašnjava stručnjak za Teslin rad Velimir Abramović.

On precizira da struja inače ide samo po površini.

„U Teslinom patentu, modulirano polje imalo je osobine koje je deaktiviralo viruse. Virusi su zapravo mali kristali koji nemaju moć samoreprodukcije nego moraju ući u rezonancu sa stanicom, pa da injektiraju svoj sadržaj u nju. Zatim preko DNK šalju informaciju o reprodukuji. A sve to je direktno uvjetovano elektromagnetskim poljima“.

Tesla je prvi uočio (1890. godine) da je elektromagnetska ravnoteža u stanicama osnovni preduvjet za zdrav, normalan život. Ovu Teslinu postavku potvrdio je sljedeće stoljeće njemački inženjer i fizičar Robert Endros, koji je serijom eksperimenata utvrdio da unutrašnji elektricitet omogućava stanici da radi prema vlastitom ritmu.

Kad do nje stižu valovi intenziteta koji je jači ili slabiji od njenog, oni remete taj prirodan ritam, odnosno ravnotežu (po principu rezonance) i ona ubrzava, ili usporava svoj rad, počinje griješiti u radu, odumire, ili se nekontrolirano dijeli izazivajući rak.

Struja i elektricitet, koliko mogu koristiti čovjeku toliko mu mogu i odmoći. Tesla je, u medicinske svrhe, tijekom 1891/1892. godine projektirao više elektrotehničkih uređaja visoke frekvencije.

Ono što mi zovemo virusnom inkubacijom, to je moment kada virusi, sitni kristali u neaktivnom stanju, lagano ulaze u rezonancu sa našim centralnim nervnim sustavom.

„Ako se trećim poljem to asihronizira, virusi ne mogu djelovati. I Tesla je pravio takve uređaje još 1901. godine. I takav patent postoji i za mitozu bakterija, odnosno za diobu bakterija koje imaju cikluse.“

Ako se djeluje precizno, recimo svaka dva sata tim aparatom, bakterije se jednostavno neče reproducirati i antitijela će onaj mali broj bakterija vrlo brzo neutralizirati.

Prvi oscilatori su bili glomazni i sa pogonom na parni kotao, a izuzetan uspjeh postignut je kada je Tesla napravio prijenosni minijaturni oscilator koji je popularno nazvan „Mini-Tesla“, ili „Džepni Tesla“.

Liječenje Teslinim strujama je s vremenom postalo vrlo efikasno u liječenju prije svega bolesti kičme, reume, artritisa, ali i za jačanje organizma i psihičko ozdravljenje.

Teslina medicina danas se primjenjuje samo u osnovnom obliku, preko magnetskih polja i visokofrekventnih struja.

Magnetska polja omogućavaju da se organi obnove na specifičan način, pošto je elektricitet osnova svih struktura. Visokofrekventne struje su u stanju zaustaviti diobu bakterija i na taj način stvoriti uvjete imunološkom sustavu da uspješnije brani organizam.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(sputniknews.com)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , ,