Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » Hollywoodski producent tvrdi: Kevin Spacey je ‘drogirao i silovao’ Justin Biebera

Hollywoodski producent tvrdi: Kevin Spacey je ‘drogirao i silovao’ Justin Biebera

kevin-bieberKevin Spacey je dobro poznati seksualni predator koji se hvalio da je „drogirao i silovao Justin Biebera”, dok je još on bio maloljetan, prema producentu serije “House of Cards” koji je upozorio da pokraj Spaceyjevog ponašanja „Harvey Weinstein izgleda kao nevini dječački zbor”

„Ne pokušavam umanjiti ono za što je Harvey Weinstein optužen”, rekao je član produkcije … „Ali njegove žrtve su bili odrasli. Kevin je proveo desetljeća koriste svoju moć i utjecaj da uspostavio odnos sa mladim, često maloljetnim dječacima.

Svatko u industriji filma zna o Kevinu. Spaceyjevi zločini su neke od najgorih čuvanih tajni u Hollywoodu. On vreba mladu obično „heteroseksualnu” mušku djecu ili tinejdžerske zvijezde u svojoj ranijoj karijeri, i naravno žrtva ne smije reći ni riječ o tome, jer se srami.”

„Problem starijih moćnih igrača koji zlostavljaju daleko mlađe muške i ženske “wannabe” mlade zvijezde je endemičan.”

Višestruki izvori tvrde da su Justin Bieber i Zac Efron agresivno vrebani od strane Kevin Spaceyja i Hollywoodskog redatelja Brian Singera kada su prvi put ušli u industriji zabave kao dječje zvijezde.

Općepoznata je stvar u industriji zabave da je slom Justin Biebera i ovisnost o drogama i alkoholu od 2013. pa nadalje, dijelom uzrokovano zbog traume seksualnog zlostavljanja i silovanja od strane Singera i Spaceya.

Opisujući Spaceya kao čovjeka koji „sere na one koji misle da su iznad”, producent je opisao Spaceya „kako se hvalisa da je dokazao svoju superiornost iznad nas ostalih. Da on može raditi što god hoće, uključujući i najgore zločine protiv najvećih imena„.

„Svi su znali za Kevina”

Netflix je najavio odluku da otkaže snimanje planetarno poznate serije “Kula od karata” na isti dan kada je glumac najnovije serije Star Trek Discovery Anthony Rapp optužio Spaceya za pokušaj silovanja kada mu je bilo 14. godina.

„On me pokupio kao kad mladoženja pokupi svjoju mladu preko praga”, rekao je Anthony Rapp za BuzzFeed. „Ali ja to nisam volio, meškoljio se u početku, pitao sam se, ‘Što se događa?’ A onda je legao na mene … On me pokušavao zavesti … ja ne znam da li bih mogao koristio taj jezik. Ali ja sam bio svjestan da me pokušavao seksualno iskoristiti„.

Producent opisuje prestanak snimanja serije House of Cards „bolno, ali neophodno”, navodeći da su producenti Netflixa odavno svjesni Spaceyjevog razvratnog i agresivnog ponašanja, te su imali planove kako bi se od toga zaštitili.

„Oni ne mogu otkazati vrlo profitabilnu seriju zbog jedne optužbe. Ovo će eksplodirati i biti puno veće nego što je sada, i oni ne žele biti dio toga.”

„U najmanje tri navrata je isplaćen mito, koliko ja znam o tome”, rekao je producent koji također otkriva da je snimateljsko osoblje koje je radilo na seriji “Kuća od karata” dobilo otkaz na Spaceyev zahtjev kao kazna za odbijanje njegovih seksualnih napada.

Producent je također pozvao istražitelje da „bace pogled na Zakladu Kevin Spacey”, upozoravajući ih da je ona osnovana kako bi omogućila bliži Spaceyev pristup dječacima u industriji zabave.

“Zaklada Kevin Spacey” je organizacija „mentora, odvjetnika i odgajatelja” koji rade sa obećavajućim mladim umjetnicima u nastanku te da bi „otkrili, financirali i producirali transatlantski glazbeni, ples, kazalište i filmske projekate”, prema njezinoj internetskoj stranici, koja ima sliku Kevin Spaceya okruženog ambicioznom djecom iz industrije zabave.

U siječnju 2015., u isto vrijeme kada je Spacey promovirao svoju Zakladu i tražio “talentiraju” djecu, objavljeno je izvješće koje je otkrilo da je Spaceyevo ime bilo na listi posjetitelja bivšeg predsjednika Billa Clintona koji su letjeli u „Lolita Expressu”.

Privatni mlažnjak koji je bio u vlasništvu osuđenog pedofila i milijardera Jeffrey Epstein je bio mjestom silovanja djece. On je proglašen krivim za seksualnu trgovinu djevojkama koje su imale čak i 12 godina i koje zabavljale njegove bogate prijatelje na pedofilskim zabavama.

Kevin Spacey i Bill Clinton nisu jedina dvojca „bogatih prijatelja” koji su dobili usluge od Epsteina.

Clintonovo ime je bilo popisu putnika “Lolita Expressa” 26 puta između 2001. i 2003. godine, te je otkriveno da je letio u zrakoplovu barem jednom mjesečno tijekom razdoblja od dvije godine.

Epstein je proveo samo 13 mjeseci u zatvoru i kućnom pritvoru. (YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,