Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » VEĆ SU GA DVA PUTA POKUŠALI UBITI! Corey Feldman: ‘Nitko me neće zaustaviti! Razotkrit ću ime svakog pedofila u Hollywoodu’

VEĆ SU GA DVA PUTA POKUŠALI UBITI! Corey Feldman: ‘Nitko me neće zaustaviti! Razotkrit ću ime svakog pedofila u Hollywoodu’

corey-pedo„Kunem se da ću objaviti svako ime pedofila o kojem imam saznanje, točka!”

Imena nekoliko pedofila koji rade u Hollywoodu uskoro će se otkriti, rekao je bivši glumac i pjevač Corey Feldman u emisiji Today Show u ponedjeljak.

U intervjuu sa voditeljem Matt Lauerom, Feldman je tvrdio da je već podijelio mnoga imena sa policijom u Kaliforniji 1993. godine, dodajući da je bio predmet prijetnji smrću zbog njegove želje da izađe u javnost s podacima o visokoj razini pedofilije u Hollywoodu.

„Kako je prevladavajuće ono što danas pričate u Hollywoodu?”, pitao je Lauer.

„Vjerujem da sada postoji puno mraka i tame u Hollywoodu, i vjerujem da je to tamo već dosta vremena i kao što smo vidjeli u skandalu sa Harvey Weinsteinom, ta tama i dalje se razvija. Nove optužbe izlaze na svjetlo dana skoro svaki dan. Novo ime pedofila je izašlo prije neki dan. Kevin Spacey, kojeg je imenovao dječji glumac u javnosti prije neki dan„ – izjavljuje Feldman.

„To će se nastaviti raspadati. Ovo je tek početak. To je samo vrh ledenog brijega. Znači sve što vidite polako buja i puknut će kao rječna brana„.

Pogledajte intervju sa Corey Feldmanom:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , ,