Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Globalist papa Franjo započeo izgradnju velike Vatikanske vojske

Globalist papa Franjo započeo izgradnju velike Vatikanske vojske

vatikan-vojskaPapa Franjo potiho jača vojsku koja će uskoro imati između „deset do dvaneset tisuća visoko obučenih vojnika” prema konzervativnim procjenama Vatikanskog insajdera, a planira koristiti ove militante da pomogne uvesti Novi svjetski poredak u Europi

Vatikanski promatrači, uznemireni potezima Pape, počeli su se šaliti da Franjo više nije glava crkve, već je sada šef vojske koja ima duboko vjersko uvjerenje.

Vatikan ima jednu od najstarijih vojnih jedinica u svijetu, Papinsku Švicarsku gardu, formiranu 1506. godine od strane pape Julija II, i općenito kroz povijest ta privatna policija, koja se većinom sastoji od najboljih švicarskih vojnika, funkcionira kao osobni tjelohranitelj Pape. Ukupan broj rijetko prelazi sto vojnika.

Promatrače je prvi put zaintrigiralo, a potom i alarmiralo svjedočanstvo da papa Franjo povećava brojnost svoje vojske koja se dramatično povećava s obzirom na papinstvo, te se konzervativno procjenjuje da će uskoro ta vojska imati „deset do dvanaest tisuća” samostalnih elitnih ratnika pod njegovom komandom, uz daljnju regrutaciju koja je planirana.

Popularno mišljenje u Vatikanu je da Papa reagira na trenutne ratove, prirodne katastrofe i glad imajući potrebu za povećanjem vojne prisutnosti, više nego bilo koji od njegovih prethodnika u povijesti. Kada će Novi svjetski poredak kontrolirati Europu, bit će potrebno znatno povećati taj broj, visoko obučene vojne nazočnosti u društvu.

L’Observatore Romano, polu-službeni list Svete Stolice, kaže da se „ratna klima” ubrzava od strane „zastrašujuće krize” koja trenutno udara glavne igrače Europske unije, prijeteći da će ih srušiti. Iza zatvorenih vrata Papa je rekao da vjeruje da dolazak Europske krize znači sveti rat, u kojem će Vatikan imati ulogu.

Papin nedavni posjet Južnoj i Srednjoj Americi bio je dijelom dio plana regrutiranja, poziv na oružje i da se svjetske mase pridruže Novom svjetskom poretku. On je izdao poziv na hitno i izravno djelovanje tisućama fizički sposobnih, pobožnih mladića, da bi ih regrutirao za svoju stvar.

Nedavno su bile slične regrutacije u istočnoj Europi, sa planovima za regrutiranje vojnika iz Irske i Filipina u narednim mjesecima.

Zapadni mainstream mediji su neobično tiho dok Papa naglo povećava broj papinskih švicarskih gardista, a do sada papa Franjo drži pod kontrolom svoju vojsku kako on smatra da je prikladno, bez naloga i pomoći Ujedinjenih naroda ili bilo koje od zemalja uključenih u sirijski rat.

Papa Franjo se smatra da je iznad ljudskih zakona, i nejasno je u ovom trenutku da li je Papina vojska pod nadležnošću UN-a, ili kako papa Franjo misli i vjeruje, iznad njihovih zakona.

„Franjo vidi sebe kao Papu posljednjh vremena”, izjavio je vatikanski izvor L’Observatore Romano. Prethodni Papa „Benedikt XVI je uklonjen iz papinstva kako bi se napravilo mjesta za Franju, jer je Franjo Papa zadnji papa u ovim posljednjim vremenima koja kucaju na vrata.”

Papa Franjo sanja ujedinjuje čovječanstvo pod zastavom Novog Svjetskog Poretka, kaže bliski insajder u Vatikanu. Isusovački Papa je komunist u srcu, i on kori zapadni svijet, a posebno Ameriku, koja je najveća prepreka od konačnog preuzimanja svijeta od strane globalističke Kabale. (Baxter Dmitry,YNW)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,